Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żaba żaba

Policja - mam dość Polski...

Polecane posty

Gość żaba żaba

Muszę to gdzieś wyrzucić, bo nie mam komu się pożalić, a jestem sfrustrowana polską policją! Mój ojciec znęcał się nade mną i mamą przez wiele lat, poza tym to alkoholik. Mama za moją namową zgodziła się zgłosić to w OPS i na policji dopiero niedawno. I co się okazało? Że mój stary się kumpluje z dzielnicowym i innymi policjantami! Wiedział zupełnie o wszystkim, o tym że postępowanie zostanie umożone, co jak i dlaczego. Mało to, wiedział która babka z Ośrodka Pomocy Społecznej zapisywała nasze zeznania. To jest do cholery przegięcie!! Na policji policjant widać pod wpływem alkoholu, wszyscy się super znają, nic nikt nikomu nie zrobi, a jakaś tajemnica chyba ich obowiązuje ku*wa!!! Najgorsze, że słyszałam nawet przez domofon, jak stary przekonywał dzielnicowego, że myśmy to wszystko wymyśliły, no i oczywiście sąsiedzi też twierdzą że nic nigdy nie widzieli, nie słyszeli. Czy jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie? :(((((((( I jak my się mamy czuć bezpieczni?! W miejskiej komisji rozwiązywania problemów alkoholowych oczywiście też już sobie znalazł sprzymierzeńców, którzy dali mu wiarę, że nigdy nie miał probl. z alkoholem. Boże, dlaczego?????????

Gość kaliber nieznany
na Białorusi jest lepiej i to niedaleko 🖐️

Gość żaba żaba
zbijam palety w Lublińcu i mam żóltą pościel - tak oto mnie ojciec w życiu ustawił

Gość żaba żaba
prosze sie pode mnie nie podszywać. naprawde to przykre, że ktoś nabija się z cudzego nieszczęścia. oby Was to nigdy nie spotkało :/

"żaba żaba Muszę to gdzieś wyrzucić, bo nie mam komu się pożalić, a jestem sfrustrowana polską policją! Mój ojciec znęcał się nade mną i mamą przez wiele lat, poza tym to alkoholik. Mama za moją namową zgodziła się zgłosić to w OPS i na policji dopiero niedawno. I co się okazało? Że mój stary się kumpluje z dzielnicowym i innymi policjantami! Wiedział zupełnie o wszystkim, o tym że postępowanie zostanie umożone, co jak i dlaczego. Mało to, wiedział która babka z Ośrodka Pomocy Społecznej zapisywała nasze zeznania. To jest do cholery przegięcie!! Na policji policjant widać pod wpływem alkoholu, wszyscy się super znają, nic nikt nikomu nie zrobi, a jakaś tajemnica chyba ich obowiązuje ku*wa!!! Najgorsze, że słyszałam nawet przez domofon, jak stary przekonywał dzielnicowego, że myśmy to wszystko wymyśliły, no i oczywiście sąsiedzi też twierdzą że nic nigdy nie widzieli, nie słyszeli. Czy jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie? I jak my się mamy czuć bezpieczni?! W miejskiej komisji rozwiązywania problemów alkoholowych oczywiście też już sobie znalazł sprzymierzeńców, którzy dali mu wiarę, że nigdy nie miał probl. z alkoholem. Boże, dlaczego?????????" Ja przedstawiam na ten problem lekarstwo: http://chemfan.pg.gda.pl/Publikacje/dimetylortec.html :classic_cool:.

Gość 21212
naglosnij to w mediach, są progrAMY TYPU SPRAWA DLA REPORTERA, ITP.

Gość Kamila XXX
Ja nie mam tego gdzies. To jakas masakra co sie dzieje, moze powinnas sama wymierzyc tacie sprawiedliwosc?

Gość zesralem sie
ja osobiście mam to w dupie

Gość wiem że takie rzeczy
się niestety zdarzaja, naprawdę to jest tsraszne kurwa, nachętniej wytłukłabym naszych policjantów od siedmiu boleści skurwysyny do niczego się nie nadają szmaciarze normalnie cała się trzęsę jak słysze takie rzeczy, znam kilka takich sytuacji to jest koszmar, ten kraj jest chory

Gość ssssssdddddddddd
na podstawie kilku idiotow skreslac od razu wszystkich policjantów? :o ja znam naprawde kilku dobrych i oddanych, więc bez przesady...

Gość szłyszała pani
ojca świętego złapali:P

Gość Reagana Aresztowali
????????????????