Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odlegle planowanie

2012/2013- czyli bardzo odlegle planowanie

Polecane posty

Gość odlegle planowanie

Witam Czy jest tu jakas mamusia ktora planuje urodzic dziecko w tych latach?:) W sumie zakladam ten watek z nadzieja ze ktos sie znajdzie taki. Ze ktos w tym roku albo w ciagu najblizszych 2 lat z jakis powodow nie moze jeszcze miec dziecka a dopiero zaczac sie starac o nie?? \Ja planuje zaczac staranie o dzidzie od wiosny 2012 . Czy ktos ze mna ????

Gość tak jak planuje urodzić
w maju 2012. mam nadzieje ze bedzie to polowa miesiaca. zaplanowalam tez ze bedzie to chlopiec. problem w tym ze nie mam jeszcze dawcy spermy, czyli faceta, ale to chyba nie problem ?

:-D he he dobre naprawde ... a wracajac do tematu to w strefie marzen tak mysle na 2013 chcielibysmy zmajstrowac braciszka dla naszej obecnie 19 miesiecznej corki. Prawie 4 lata roznicy, jak maz wykalkuluje to bedzie chlopiec (a szanse sa ze wykalkuluje bo maz jest 'reproductive biologist':-D )

ja mam zamiar min za jakieś pół roku starać się o maleństwo... jedno "przed chwilą" straciłam i chcę poświęcić trochę czasu niemu...

Gość bakaxnjskjx
to ja sie do tematu dolacze;) W planach mam rozpoczecie staran od kwietnia 2012 :) Czy znajda sie jeszcze jakies kobietki?:)

Gość Ja planuję urodzić w dniu
rozpoczęcia EURO 2012 trojaczki (2 dziewczynki i 1 chłopca). Mam nadzieję, że punktualnie z pierwszym gwizdkiem sędziego na świecie pojawi się piersze z trójeczki naszych upragnionych dzieci.

Gość a ja bym chciiala
urodzic na wiosne / lato 2012 maluszka. Teraz jestem w ciazy i mysle ze to by była dobra roznica miedzy dziecmi.

Gość bakaxnjskjx
mi sie rowniez wydaje ze im mniejsza roznica pomiedzy dziecmi tym lepiej.. Ja juz mam roczna coreczke i chcielismy wraz z mezem miec 3 lata roznicy :) ale to tylko ze wzgledu zawodowych nam sie opoznilo:) my zaczynamy starania na wiosne 2012 Gratuluje przyszlej mamie;)

Gość kieranka
temat moze smieszny...,ale ja tez planuje zajsc w ciaze dokladnie za rok,poltora najpozniej Ale tez nie wczesniej:) skomplikowane,ale takie jest zycie..ehh

Gość hahahahihihiih
hahahahahahahhabuahahhahahahabuahhahahahabuahhaahahahabuahahhahhabuahhahahabuahahahahabuahhahahbuahaha

Witam. My chcielibyśmy ponownie starać sie o dziecko za jakieś 5-6 miesięcy. Więc poród w 2012 roku :)