Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmkkkkkkka

Jedo Fyn 4 czy Mutsy 4rider???

Polecane posty

Gość mmmmmmkkkkkkka

Jestem na etapie poszukiwani wózeczka. Po długim namyśle zastanawiam się nad tymi dwoma. Nie wiem który lepszy - wizualnie bardziej podoba mi się Mutsy ale Jedo ma więcej funkcji (np. podnoszony stelaż w gondoli). Bardzo proszę o opinie np. o prowadzeniu wózeczka o np. w lesie, w supermarkecie między pólkami, o łatwości składania, praktyczności, co byście dodały od siebie aby wózek był lepszy itp. :)

ja mam Jedo Fyn 4 - prowadzi się świetnie, dał rade nawet kiedy napadalo dużo śniegu a nie było jeszcze odśnieżone. Gondola jest duża i wygodna ale jej zdejmowanie czasami jest trudne. Nie wiem jak będzie się sprawować spacerówka bo jeszcze nie używaliśmy. Ogólnie polecam mi pasuje. Wózka Mutsy nie znam.

ja mam tez fyna 4 , jeździliśmy w gondoli dość długo bo do 7 mies, teraz jesteśmy już na etapie spacerówki ( małA ma 14 mies ) i tez się bardzo dobrze jeździ, ale muszę zmienić wózek na lżejszy i robię to z bólem serca bo to mój wyszukany wózek. Jeśli chodzi o mutsy tez są podobno chwalone, ale uważam , że jedo ma bardzo dobrą cenę w porównaniu do swojej funkcjonalności. Z tego co widziałam to jedo ma znacznie dłuższą gondole niż mutsy, sle mogę się mylić.