Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kayeeetteeee

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość Kayeeetteeee

Waże 51 kg, przy wzroscie 164 . Panowie czy przeszkadzaja wam tzw. boczki u waszych kobiet? bo moj sugeruje mi zebym sie odchudzala... powiedzial nawet wprost ze nie podoba mu sie moja figura :(

Gość Kayeeetteeee
fakt ze sama nie czuje sie najlapiej ... nie mam idealnej figury , ale tez nie jestem gruba. pytanie do panów i tez do pan... czy facetom to naprawde przeszkadza? moj chlopak powiedzial mi ostatnio wiele nie milych rzeczy... ze nie podoba mu sie moje cialo, ze pupa nie ma odpowiednich ksztaltow.. kocham go bardzo, odchudzam sie.. on ma racje moze to cos zmieni... ale zabolaly mnie jego slowa bardzo;( chcialabym o ty zapomniec, ale dotknelo mnie to i siedzi we mnie gdzies gleboko...

Gość no ja mam 168
a waze 59 kilo i uwazam, ze mam jedynie boczki. wydaje mi sie, ze masz dobra wage. a facet jest jakis poyebany naogladal sie za duzo photoshopa chyba

Gość kaszalotjeden
mNIE SIĘ BOCZKI NIE PODOBAJĄ trzeba zadbać o siebie ,wykopał bym cię :)

On jest z Tobą dla wyglądu? Powinnaś być dla niego najpiękniejsza, a Twoja waga jest ok.

proszę cię...przy Twojej wadze i wzroście jeszcze się odchudzasz? ja mam 165 i ważę 50 kilo. raczej wolałabym przytyć niż schudnąć :) wydaje mi się, że Ty nie potrzebujesz diety tylko lepiej jakieś ćwiczenia tylko na te boczki jeśli je masz i TOBIE przeszkadzają. a facet ? no cóż, za bardzo przewrażliwiony jest na punkcie Twojego wyglądu. zjebalabym go i tyle. ja bym nie mogła z takim być... może nie jesteś idealna, nikt nie jest. dobra nie podobają mu się może boczki, ale jeszcze ta pupa- nie taki kształt jak być powinien, może jeszcze za grube łydki, czy co??? a on jak wygląda bo śmiem twierdzić, że nie może sobie niczego zarzucić...:O

Gość Wroclovianka
facetem się nie przejmuj :) ja po zamieszkaniu ze swoim przytyłam 20kg :P także Twoje "boczki" to jest nic ;) i powiedz mu, że dostanie kością w twarz jeśli jeszcze trochę schudniesz ;) nie daj sobie wmówić, że jesteś brzydka!

Gość Kayyeettteeee
Wroclovianka.. ahh.. no ale smutno mi :( kocham go nad zycie, chcialabym zeby kochal mnie za to jaka jestem, nei za wyglad ;(

Gość Wroclovianka
jego nie zmienisz... siebie też nie zmieniaj, bo w końcu znienawidzisz i nową siebie i jego... porozmawiaj z nim o tym... powiedz, że możesz poćwiczyć, ale chcesz zachować tą wagę, bo ona Ci odpowiada i czujesz się dobrze w swoim ciele. zapytaj go jak on by się czuł, gdyby sytuacja była odwrotna? -dlaczego Ci brzuszek urósł? -gdzie się podziały Twoje mięśnie? -zrób coś z zakolami! -sugeruję, że już czas zadbać o siebie. -zrobiłeś się jakiś taki rozlazły i pizdusiowaty ;)

Gość Kayeeetteeee
Wroclavianko.. obawiam sie ze on jest powierzchowny:( liczy sie dla niego wyglad, jednak glebsze wartosci tez... ale obawiam sie... zawsze uwazalam takich ludzi za pustych:( jego jednak kocham nad zycie. Choc w normie pewnie bym zerwala z takim facetem, rozsadek kaze go nienawidziec.. serce kocha mocniej.

Gość szanuj się i tyle
Ja też mam 1,64m i ważę 50kg i szczupła jestem, wiec nie wiem gdzie ty masz te boczki? Rada prosta: nie pozwalaj mu mówić takich rzeczy! Utnij krótko: jestem szczupła, a ty sobie nie pozwalaj! I ćwicz dla zdrowia i siebie a nie dla niego!!!

Gość nople
Wg podanych danych jesteś szczupła, jeśli chcesz poćwicz - będziesz się lepiej czuła. Ale dla siebie. Dla faceta, który kocha nie ma piękniejszej kobiety od "jego" kobiety, a takie wyrazy krytyki nie powinny mieć w ogóle miejsca. http://www.nople.pl - nowy serwis bez skrajności Eko - przepisy, wiadomości ekologiczne, eko - gadżety i prezenty, zdrowe życie, eko- dziecko, ekologiczny dom

Gość Kayeeetteeee
no wlasnie to niepowinno miecmiejsca wogole :/ czuje sie ponizona!!!! odarta z kobiecej godnosci. On ma 27 lat i ladny brzuszek piwny , jednak wszelka krytyke przyjmuje jak dziecko i wychodzi a mi smie wrzucac ze go nie podniecam czy to jest milosc k****!? cham;/