Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witaaamWas..!

Prawdopodobnie ciąża, proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Gość witaaamWas..!

Uprawiamy seks z moim chłopakiem bez zabezpieczenia , ale nie kończy nigdy we mnie, jak wiadomo facet ma wytrysk który nie jest tym kończącym, czy zawiera ten wytrysk plemniki ? Mogę być w ciąży ?? Kilka ostatnich dni : Zawroty głowy, czasem nudności, czasem biegunka, częste oddawanie moczu, zwiększona senność. Czy jestem w ciąży ? Wykluczam że objawy spowodowane są strachem, bo chciałabym być w ciąży, stąd pytanie Czy jest możliwe, że objawy te pojawiły się dlatego, iż chcę być w ciąży, czy moja podświadomość robi mi psikusa? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Jeśli chcesz być w ciąży to czekaj z domysłami na termin miesiączki, niestety kobiety często nas siłę doszukują się objawów ciąży Możesz być w ciąży ale nie musisz. Prawdopodobieństwo zawsze jest gdy się uprawia sex, zwiększa się wraz ze spadkiem zabezpieczenia ;)

Gość witaaamWas..!
Okres mi się spóźnia kilka dni, ale nie miałam Go zbyt regularnego

A że tak zapytam... skoro chcesz być w ciąży to czemu chłopak nie kończy całkiem w Tobie? To zawsze zwiększy szanse. Ja akurat właśnie tak zaszłam jak Ty napisałaś. Kochaliśmy się prawie do końca, doszedł już poza mną a jednak... jeśli jednak chcesz być w ciąży to lepiej kochać się do końca. Ja co prawda nie lubię po prostu żeby chłopak dochodził we mnie, jednak chcąc zajść wolałabym się "poświęcić" ;)

Jeśli jesteś już po terminie miesiączki to spokojnie możesz zrobić test i jego wynik powinien być wiarygodny

Gość witaaamWas..!
Hm powiem tak to, że chcę tego dziecka przyszło z chwilą jak zaczęłam zauważać u siebie te objawy, nie myśleliśmy o tym wcześniej z moim facetem, ale po prostu teraz gdy jest możliwość że jestem w ciąży cieszy mnie ta myśl, :) Stąd te pytania.

Gość witaaamWas..!
W sobotę dopiero mogę kupić test, bo tu gdzie jestem mają jakieś strajki apteki i dopiero w sobote otwieraja..

Aha no to hmmm niestety nic konkretnego chyba nikt Ci tu nie powie. Możesz być ale nie musisz. Ja nie miałam prawie żadnych objawów oprócz dziwnego przeczucia i tego że o dziwno nagle zaczęłam tyć! W 3 tc od zapłodnienia postanowiłam zrobić test i jak rano chciałam jechać do apteki tak nie mogłam wyjść z toalety bo wymiotowałam. Ale przecież są kobiety co nawet do któregoś msc nie wiedzą że są w ciąży. Niestety tak to jest że jak zaczniesz myśleć to wszystko zaczniesz sobie wkręcać i myśleć. Objawy objawom nie równe a prawdopodobieństwo jest zawsze

Gość koreczek.90
Kupię test w sobotę to będę wiedziała, dziękuje Wam :)