Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoja.

Mąż Chrapie Nie Moge Spać...

Polecane posty

Gość szkolnaklokarda
Snoreeze sie zwie. tych lekow jest masa. wystarczy w google wpisac i wyskocza i jak jedno nie zadziala mozna probowac z innymi. sa tez spreje psikane.. pamietam jak pierwszy raz cos takiego weszlo na chrapanie to kosztowalo 60zł mala buteleczka, to juz przeginka, ale teraz patrzylam to ceny ok 20zł to juz mozna inwestowac regularnie w ogole to chrapanie jest objawem bezdechu sennego co jest patologią i się normalnie leczy! ja swojego namawialam na wizyte u lekarza i leczenie, ale on nie chce. moze wam sie uda :o powodzenia

Gość aaass
z tego co wiem działa tylko wszczepienie chipa, który emituje fale radiowe, radze poszukac dr Zdzitowieckiego

Gość wwioziienka
Chrapanie jest spowodowane złą pracą języczka i podniebienia miękkiego, więc samo nie minie. Ja bym szukała raczej bardziej długotrwałych rozwiązań, można np. zastosować laserową terapię chrapania. Mieszkam w Krakowie i słyszałam od znajomej, że takie zabiegi wykonują w centrum Harmonia. Nie znam dokładnie ceny, ale obok zatyczek do uszu jest to chyba jedyna alternatywa

Gość ale gapa
Przyczyn chrapania jest wiele np. nadwaga, krzywa przegroda nosowa. Sposobów leczenia tez kilka ale chodzi o usuniecie przyczyny. Wiec najpierw do lekarza, poznac przyczyne a dopiero potem ją usuwac. Nie dajcie sie nabrac na zadne naswietlania laserem-to kasa wyrzucona w błoto, bo np. jak ktos ma przerośnięty języczek podniebienny to co mu laser pomoze???

Gość gość
Spośród wszystkich preparatów, które stosowałem na problemy z chrapaniem najlepszy okazał się ten http://nplink.net/8ab8ph7O , polecam dla wszystkich mających podobne dolegliwości.

Gość Krystian Karczyński
Przede wszystkim musisz z nim porozmawiać i uświadomić mu dwie rzeczy: 1. jego chrapanie utrudnia życie tobie 2. jego chrapanie jest w pewnym stopniu zagrożeniem i dla niego Polecam po prostu zrobić dużą, gorącą herbatę, usiąść razem i poczytać tego bloga http://opaskanachrapanie.pl i dowiedzieć się więcej na temat samych przyczyn i metod na zwalczanie chrapania. Jest cała masa sposobów, żeby z tym walczyć i w końcu CIESZYĆ SIĘ ze wspólnych nocy...