Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polskibinladen.

to prawda że o 3 w nocy...

Polecane posty

Gość polskibinladen.

nie powinno sie chodzić spać? i dlaczego? szatańska godzina tak?

To moze połóż sie spać o 3 w nocy i sprawdzisz co sie stanie Bzdury jak dla mnie, godzina jak kazda inna :P

No co Ty położy się o 3, nie dożyje jutra i nam nie opowie jakie szatany go nawiedziły o tej szatańskiej godzinie ... ale uważaj bo słyszałam że godzina 6:66 jest jeszcze gorsza ;) ;)

Gość cooooooolt??
obejrzyj filmik na topiku ''kult słonia morskiego'' tam masz o tym:O:O

Gość o taktakk
to mamy w ogole godzine 6:66? :o

No pewnie :D Nie wiesz o godzinie szatana? Przychodzi i patrzy czy grzeczne dzieci już śpią, jak nie to ciach je do smoły :D Uważaj na godzinę 6:66 :D

Gość o taktakk
ja o 6:66 prace zaczynam, ale zeby od razu szatanska? wkoncu kase mam z tego. pierdolicie 🖐️

No i co niby ten filmik ma do tego że nie powinno sie chodzic spac o 3 w nocy ????

Heheh albo że lepiej iść spać bo ktoś może Cie namówić do obejrzenia.. zjebany filmik, uszzz mam nadziej że mi się nie przyśni

Filmik jak filmik gorsze widzialem :) Jakies glupie przesady i tyle a ktos ma niezle napukane w glowie ze tworzy takie filmiki bo ani nie sa fajne ani śmieszne...To lepiej chodzic spac przed polnoca bo o polnocy wychodza duchy i strasza i nie da rady zasnac

Gość Deadman.....
co noc o 3 wchodzę na gg z tą Damą z filmiku rozmawimy długo o naszych planach a potemtańczę do kamerki dla niej w rajstopach w rytm karnawałowych pieśni brazylijskich:classic_cool:

Gość no to przeciez
ja właśnie z filmu egzorcyzmy emili... dowiedziałam się o tej godzinie 3.00 heh,,, wczoraj się obudziłam o 3.00 aby pojść sikać, nic się nie stało, poszłam spać dalej

Gość NELIK
jak nie wierzycie to obejżcie sobie amtiville to jest horror wszystko działo się o 3:00 tambył zegar uwaga moja kumpele jest od miesiąca w szoku przez ten film!!!