Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dobra , dobra zupa z bobra

Jak Wy sobie z tym radzicie , bo mnie już chujszczela ..

Polecane posty

Byla miłość , niby romans taki , rozpadł sie ,ale wiadomo było ,że nic z tego nie będzie a teraz kurfa chodze jak postrzelona , nieprzytomna , nie jem , spie do oporu lub nie spie wcale .. Niby jakos funkcjonuje ,ale ciagle czuje ten ból w srodku i człowiek niby próbuje sobie wytłumaczyc ,ze to nie ma sensu,ale nie działa. Szukałam sobie zajęć , wysprzatałam cały dom , wychodziłam ze znajomymi , byłam nawet na randce z zajebistym facetem i ciągle sie rozglądałam czy ON czasami nie wchodzi do knajpy :O To minie kiedyś? Przecież ja zwariuje , ostatnio wybuchnęłam płaczem robiąc pranie :O:O:O Paranoja... :O

Gość Czas leczy wszystkie rany
Kiedys bedziesz sie z tego smiala.

Gość karuzela z madonnami
kurde, mam tak samo, tez niby uczucie bez sensu, nie bylo romansu ale tez nie zalezalo mi tak bardzo na nim jak byl sam a teraz kutafon kogos poznal i jest szczesliwy a ja chodze i placze i nie moge sobie znalezc miejsca, boje sie ze bede juz wiecznie sama i nieszczesliwa :((((

Gość chujszczel
ale macie problemy

Dokładnie ...mój jeszcze przynajmniej nikogo nie ma ,ale to przeciez cos strasznego co sie ze mna dzieje. Mamza soba kilka zwiazków i nigdy tak nie przezywałam , wrecz przeciwnie.Dobrze ,ze mnie nikt nie widzi w takim stanie , bo by mieli ubaw po pachy. Sama nie wiem czy sie z siebie smiac czy płakać...