Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiony 113

Na sympatii siedzą same oszustki !!!

Polecane posty

Gość gość
piszesz o jakiejś lepszej liście, i co ?

Gość Mandragorowo
trujaca-roslina.blogspot.com

Gość gość
Prosze piszcie konkretne nazwy kobiet. To sie musi skonczyc. Ten terror.

Gość bez brzuchy Marek
ta panna wydaje mi sie byc ladna az nieprawdziwa :D redapple22 na sympatii

Gość gość
ok na liste podejrzanych :-D

Gość kozaczekk
że taka piekna az nieprawdziwa ? :/ takie jak ona spotykam codzień wychodząc po bułki do osiedlowego na kwadrans :/

Gość gość
jakieś inne propozycje ? :D

Gość gość
Jedna sledze podam pozniej :-)

Gość kozaczekk
poka poka :D

Gość gość
Karollllaaaadds Słuchajcie jest babeczka juz zlikwidowała profil blondyna niska z dzieckiem z retkini !!!!!! oszustka niby biedna podrywa faceta potem siedzi z nim wozisz ją fundujesz na poczatku nie chce nic potem kasa mi zniknęła po 8 miesiącach ma ze 34 lata może mniej długie blind włosy uważajcie ma rózne nicki Obecnie widziałem ja wozi się z gościem mignęła mi dwa razy chodzi w białych kurtkach sportowych i nie tylko ma dziecko około 5/6 latek małe Żmija jakich mało, A widziałem ja tez na badoo zginęło 10000 ponad k.....wa łódź retkinia jej teren szuka wolnych najlepiej z mieszkaniem

Gość gość
Uważajcie na Marzena703 ze strony sympatia. Chcę za mąż,sypia ze wszystkimi żeby złapać na dziecko. Grozi, dzwoni,pisze,żałosna jest baba.Marzena Królikowska z Płońska-Szczytno

Gość mądry przed większą szkodą
Do panów: ostrzegam "rozgryzłem" panią z portalu katolickiego i być może jest również na innych matrymonialnych, perfidna kłamczucha, manipulantka i naciągaczka na drogie prezenty i nie tylko, zmienia często facetów, prowadzi grę, ma różne wymówki, dużo można by o niej napisać... Przestrzegam przed Anetą z Rybnika urodz. w 1975r PS: chętnie nawiążę kontakt z osobami pokrzywdzonymi i zawiedzionymi jej postępowaniem. Mam wiele wiadomości o niej.

Gość gość
Hehe ale się uśmiałam. Toż to na sympatii itp, sami przystojni, wysportowani modele hehe. Kogo i czego szukacie księżniczek, modelek??? Na modelkę to może sobie pozwolić milioner, was nie stać. Normalni ludzie znajdują sobie partnerów w realu. Po Polskich ulicach, chodzi tyle fajnych osób jak ktoś chce to znajdzie. Ale najlepiej narzekać, snuć nierealne marzenia siedząc, całe dnie na sympatii, zajadając pączki, czekając na cud. Tak to można siedzieć całe życie i czekać na ową modelkę.

Gość gość
Pajac z Ciebie jak tam kogoś szukasz

Gość gość
Ja uważam ze I przez neta mozna poznac warosciowa osobe. Zgadzam sie, ze pelno tam swirow Ale przez portal randkowy poznalam chlopaka z ktorym sie przyjaznimy do dzisiaj (jakies 4 lata temu?) . Wszyscy jestesmy ludzmi, przykladowe poznawanie ludzi w knajpie juz nie jest norma. Nie mozna wszystkich wkladac do jednego worka

Gość gość
Normalni ludzie są w stanie znaleźć partnera w swoim środowisku, przez znajomych czy ogólnie w realu. Nie trzeba chodzić po knajpach, klubach. Jest tyle możliwości tylko trzeba chcieć, odważyć się. Jest lato, zwykły spacer może zakończyć się poznaniem kogoś ciekawego, po Polskich ulicach chodzi tyle fajnych ludzi. Na portalach randkowych typu sympatia itp. czy faceci, czy kobiety mają wygórowane wymagania szukają nie wiadomo kogo. Nie którzy siedzą tam długo, jest dużo oszustów, poznanie kogoś konkretnego na danym portalu jest trudno , graniczy z cudem, a więc czy warto tracić czas???

Gość gość
Uwaga na Ina 513 z Bielska Białej. Umawia się codziennie z innym facetem i oklamuje poznanych wcześniej. Niewyźyta seksualnie.

Gość gość
Panowie na sympati pojawiła się nowa dziewczyna Gabi9 z Warszawy 39lat poznałem ja na innym portalu przedstawiała sie jako Ewa i Alicja jest bardzo atrakcyjna ale będzie chciała pieniądze pożyczyć coś o tym wiem bo dałem się nabrać na sporą sumę

Gość gość
A faceci to nie oszuści? Masa facetów kłamie w necie, głównie chodzi o to ze udają singli a są w związkach. A fuj!

Gość Samotna matka
Dnia 3.06.2013 o 01:30, Gość Krasnal Chałabała napisał:

Umawiałem się kiedyś z laskami z netu, ale mi przeszło. Co do bywalczyń tych portali większość to: - grube babska - samotne matki - niedowartościowane ...ki co wlepiają swoje retuszowane zdjęcia, żeby się dowartościować komentarzami - nałogowe randkowiczki co umawiają się masowo na spotkania, gdyż nie mają innych ciekawych zainteresowań lub form spedzania wolnego czasu - laski bez pracy, bez kasy, bez ambicji szukające zaradnego faceta, który weźmie je pod swoje skrzydło i zapewni bezpieczeństwo finansowe * ładnych, zadbanych, bezdzietnych z jakimiś aspiracjami zawodowymi jest bardzo mało. A jak już sa to konkurencja jest bardzo duża. Dziś mam dziewczynę poznaną przypadkowo na ulicy i jak sobie przypomnę jak mogłem brać udział w tym cyrku na sympatii to mnie skręca

A mnie skręca jak czytam Twoja wypowiedź uważasz że ktoś kto jest samotnąmatką nie ma już prawa do szczęścia. Może właśnie na takim portalu szuka kogoś ponieważ jest zaradną osobą i pracuje żeby nie musiała liczyć na żadnego zadufanego w sobie faceta a po pracy zajmuje się swoim dzieckiem i zwyczajnie nie ma czasu szukać kogoś w realu. Zanim coś napiszesz przemyśle. Poza tym jaką masz pewność że dziewczyna z którą jesteś nigdy nie miała profilu na takim portalu? 

Gość Generał

Cześć witam wszystkich uważajcie na sympatii na nick osoby Aga1970 z Kalisza zależy jej tylko na kasie wybrała i zaraz dodała do czarnej listy słodka ...a 😀