Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adgdsgbs

CIEZKO MI WYTRZYMAC W MOIM SRODOWISKU

Polecane posty

Gość adgdsgbs

ucze sie dobrze, imprezowiczką nie jestem, ale nie jestem tez jakas wyalienowana... Niestety, juz nie moge wytrzymac w moim środowisku;( Jutro studniówka, a moje koleżanki z klasy tylko o jednym- kto jak będzie wyglądał, kto jak się opaliła na "solar":-O Ja nie byłam w ogóle w solarium i nie zamierzam, więc docinaja mi,że bedę wyglądać okropnie itp...Z mojej klasy praktycznie mało co osób idzie na studia- np. tylko 3 osoby ida na dzienne. Ja sie nie wtracam w niczyje zycie ok. Jednak moje koleżaneczki, które ledwo zdały mature próbną dosłownie WYŚMIEWAJA SIĘ z osób, które chcą isc na studia. Paranoja:( Chciałabym isc na politechnikę na informatykę, to głupie uśmieszki kieruja w moją stronę, co za ludzie:( Poza tym króluje tez inny temat- kto po skończeniu szkoły się zaręczy, kto weźmie slub ze swoim chłopakiem itp:-O Zero jakiejś inwestycji w siebie:-O Ciągle daja mi znać jaka gorsza jestem, bo chłopaka nie mam itd:-O

Gość maturks4
Rzeczywiście, masz powody do zmartwienia! I co? W konkluzji chcesz się dostosować do tego towarzystwa? A podobno jesteś asertywna? I za chwilę zmieniasz środowisko, to po co tracisz czas na wypisywanie tych głupot, zamiast poczytać sobie coś o informatyce?

Gość adgdsgbs
nie, ja nie chce się upodabniać do nich, wiem,że to już końcówka przebywania z nimi, ale cięzko jest codziennie jedno i to samo sie słyszy:-O

trafiłas na pustaki, trudno ludzi z klasy sie nie wybiera, w przyszłości postaraj się poszukać koleżanek na podobnym poziomie inteligencji i tyle już Ci tu długo nie zostało, na studiach, zwłaszcza na polibudzie, o solarium gadac na 100% nie będą, jeśli w ogóle jakies dziewczyny się znajdą ;) będzie dobrze

Gość to pokolenie gimnazjum jest
tragiczne. ja jestem rocznik 85, u nas priorytetem wsrod dziewczyn byly studia, nauka, prestiz, kariera, a teraz widze ze te mlodsze siksy tylko o ozenku mysla. nastepuje jakies uwstecznienie wsrod mlodych kobiet, powrot do idealow naszych prababek, przykre to :(

Gość Rapowa mama roku
ja tez mam dzis studniowke i nie poszlam na solare wyjebane mam jasna skore ktora wg mnie jest calkiem spoko

Gość adgdsgbs
one tylko o ożenku myślą fakt:-O a jedna to powiedziała,że ona ma znojomosci w policji i bedzie tam pracowac:-O a w szkole ma same 2:-O

Gość kozibonk.......
u mnie wklasie to wiekszosc gadala o studiach ,ale tak szczerze to moze 3 osoby na studia sie nadawaly .......