Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmieszkaswieczka

smieszne sytuacje po narkotykach

Polecane posty

Gość śmieszkaswieczka

ja znam parę historia o narkotykach a raczej o shizach po nich wszysko działo sie w latach 90 1 kumpel za każdym razem jak zapalił sobie trawkę to rozmawiał z rynną a o czym to nikt do tej pory nie wie 2 akcja szkoła lekcja 2 kumpel zaczyna się śmiać kazdy sie pyta z czego sie śmieje odpowiada bo 2 tik taki sie ganiają po całej klasie 3 akcja bar zaczął jeść kufel powiedział ze zgłodniał 4 idziemy w odwiedziny do innego kumpla on na stole i krzyczy do nas uważajcie na krokodyle

Gość śmieszkaswieczka
nie znacie żadnych histori

Gość tzatziki
ja kiedyś w autobusie się darłam na cały głos, że na się prawe skrzydło pali :D

Gość dyrfdumm
kiedys siedzialam z kumplem i dwiema kolezankami i tylko ja i ten kumpel zesmy się zjarali. no i tak siedzimy. te dwie trzezwe laski gadaja miedzy soba calkiem do rzeczy a my nie moglismy zalapac o co chodzi im w ogole i o czym gadaja i zesmy jakas lodka plywali, a jak one cos sie nas zapytaly to my tak na siebie patrzymy i "ty o co im kurwa chodzi" "nie wiem, ale wiosłujemy dalej" i machamy rekami jeszcze szybciej :D przekomiczne to bylo

jednemu chlopakowi z mojego miasta koles wkrecil ze jest niesmiertelny , oczywiscie dla jaj zeby sie posmiac z niego, i chlopak sobie zyly podciol...chyba chcial sprawdzic. niezla bania i smieszne ..???? :|

Gość aliccccceggh
moja kumpela(hetero) jak sobie zajara to zaczyna intereswoać się dziewczynami, całuje, w yznaje miłość, ciągnie do łózka, a tak to normalna i spoo jest, faceta ma i zerowy pociąg do kobiet, a po prochach świata poza dziewczynami nie widzi

Sam temat jest śmieszny....żałosny raczej:o Najpierw smiejesz sie z krokodyla w mieszkaniu a potem ludzie sie smieja z Ciebie, bos narkoman.... potem to już i to nie jest smieszne, jak wszyscy znajomi smutnieją na Twój widok...na koncu tej smiesznej historii tylko robienie pod siebie, wymiociny i smród...:( Smieszna sytuacja>? Wystarczająco?

Gość śmieszkaswieczka
zapomniałe napisac ze ten kumpel co rozmawiał z rynną to ma terz żułte papiery jeszcze jedna chistoria mi sie przypomniała jedziemy samochodem po piwo kumpel sie nagle zatrzymuje i milczy my do niego jedz dalej a on że nie i się pytamy dlaczego nie bo zwierzęta przechodzą mu przez drogę juz nie pamiętam czy to były dziki czy zwierzęta

Gość do re mi fasolla
bylo to z 10 lat temu. Kumpel chcial sprobowac czegos mocniejszego - byla i amfa i skun. Nigdy do tej pory nie mial do czynienia z narkotykami, w ogole byl raczej spokojny. Pseudokoledzy wkrecili mu ze umie latac. Wszedl na wiezowiec i skoczyl. Spadl wprost pod nogi swojej dziewczyny w 8 miesiacu ciazy. Zmarl w karetce. Smieszne? :D:D:D:D

Gość kumoszka
ahaaahahaha. Bardzo śmieszne ćpuny zafajdane

Gość do re mi fasolla
matoly :O:O:O jak mozna uwazac ze czlowiek pozbawiony samokontroli jest smieszny?? taka sytuacja jak wyzej to tylko jedna z nielicznych tragedii po narkotykach. Ten koles nigdy na trzezwo czegos takiego by nie zrobil :(:(

pamietajcie ze cpuna zrozumie tylko cpun i to ze ktos kogos wyzywea lub sie nasmiewa nic nie pomoze . niechc sie smieja, mam nadzieje ze kiedys nie beda plakac .

Gość zaje26bista
masakra :O

Gość kto się zgodzi ze mn a
najchętniej bym zgłosiła temat do likwidacji. Albo zajmie się nim policja, sami się przyznajecie do narkomanii. A przecież IP-y i adresy tak łatwo teraz zanaleźć...

Gość Ola 18 lat (wulgarna)
najlepsze sa sytuacje, gdy cpun przedawkuje i zdechnie w meczarniach, w koncu to jedno scierwo mniej w spoleczenstwie 🖐️

Gość taaaak****
temat został zgłoszony do administracji celem wyszukania poprzez numery IP właścicieli postów, wkrótce zajmie się wami policja

Gość zuuziaaa
kazdy kiedys ( zdechnie jak to nazwalas) ty tez, i to bez wgledu czy cpun czy nie, prostaczko jedna.

zuuziaaaa ja umre, tak jak wiekszosc normalnych ludzi, a cpuny i inne uzaleznione scierwa zdechna. Moze jestes tak ograniczona, ze to do ciebie nie dociera, prostaczko 🖐️

Gość zuuziaaa
Dociera do mnie twoja glupota!!!! :D:D scierwo prostei tyle do twojej pustej osoby buhahaha

dobra, a teraz spierrdalaj narkotyzowac sie truchłem swojego ojca, glupia szmato 🖐️

jestem skurrwiała popierrdolona jebbana kurrwą

Brakiem szacunku daze wszystkich ktorzy nie maja szacunku wobec innych ludzi. Zdychaja zwierzeta , ludzie umieraja !!! Zalosna jestes dziecko.

Gość taaaak****
widać kto się tu udziela. Sami narkomani bo tylko oni nie grzesza inteligencja i znają taką " łacinę"

Gość zuuziaaa
ola rozmowa z toba nie ma snesu. nie znizam sie do twojego poziomu malolacie. nara

Gość zuuziaaa
kto mnie ostro wyrucha w odbyt?