Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamka Klamka

Nie polecam testów z Allegro

Polecane posty

Gość Mamka Klamka

Nie polecam testów ani owulacyjnych ani ciążowych z Allegro użytkowanika "PWJastra". Kilka miesięcy starań o zajście w ciążę z testami owulacyjnymi - nic - testy wychodziły negatywnie. W ostatnim miesiącu zakupiłam testy z apteki, które pięknie wskazywały owulację!!! Gdy miesiaczka nienadchodziła zrobiłam testy ciążowe z Allegro - wychodziły negatywnie. Miesiączkę mam zawsze jak w zegarku, wczoraj w Aptece kupiłam test ciążowy. Dziś z porannej próbki moczu wyszły dwie, grube kreski!! Niesamowicie cieszę się, że udało mi się zajść w ciążę!!! Ale nie polecam testów od tego użytkownika, zebyście dziewczyny się nie marwtiły, kilka miesięcy stresu. Stara czasu i pieniędzy!!!! http://allegro.pl/show_user.php?uid=9946566

Gość juyht
ojjj a ja wlasnie u niego zamowilam :(

Gość chyba kupują bo w aptece
za 1.59 testu nie ma, najtaniej za jakiegoś piątaka... Mimo wsystko - gratuluje - ciaży i rozumu (nawet "po szkodzie")...

Gość dfafdadfa
a po Ci az 50 testow?

Gość Mamka Klamka
Bo nie wierzyłam że uda mi się szybciej zajść w ciążę. Zawsze miałam komu oddać.

Gość a ja kupiłam na allegro
ale inne i u innej osoby i bezbłędnie wskazywały na owulację i wykryły ciążę

Gość Mamka Klamka
no pewnie, że warto kupić na Allegro! Taniej, ale PWJastra omijac z daleka - sprzedaje buble i tyle

Gość Mamka Klamka
niestety właśnie dałam już komentarz pozytywny, oceniałam transakcję zanim zdązyłam testować. Teraz będę wystawiać komentarz bo użytkowaniu produktu bo jestem niemile rozczarowana.

Gość mammaj
Witam ja za pierwszym razem stosowania testów owulacjnych zaszłam w ciąże wszystko jest ok testy są tanie i super sie sprawdzają

Gość o proszeeeeeeeee
ewks,idiotko zbastuj z tymi wykrzyknikami!

Gość czy ja dobrze rozumiem
tak to jest jak sie chce zaoszczędzić. Niska cena niska jakość.

Gość karen1984
ja kupiłam u pwjastra i testy są bardzo dobrej jakości w aptece są te testy w sprzedaży jak chcesz kogoś oczerniać to najpierw udowodnij to , chyba ze tez sprzedajesz na allegro i chcesz żeby kupowali u ciebie

Gość cccccc
A ja kupuję testy z allegro i jeszcze nigdy mnie nie zawiodły, jak byłam w ciąży też to pokazały. Wszystko zależy od organizmu kobiety.

Gość Niewidoczny dla innych
Dwie ciąże zaplanowałam własnie na tych testach owulacyjnych i obie ciąże potwierdziłam na tych testach ciążowych. Przypuszczam, że jesteś konkurencją, bo są też inni sprzedający właśnie te same testy. Tak naprawdę różnią się one od tych z apteki tym, że na allegro kupujesz sam pasek testowy, a w aptece płacisz dodatkowo za plastikową obudowę i opakowanie. Jak taki test z apteki rozbierzesz na części pierwsze to będziesz miała to samo co z allegro.

Gość tamtedyy
Ja wolę kupić testy za 1zł i kupię kilka sztuk, a nie jeden za 10zł i potwierdzi to samo co te za 1zł.. totalny bezsens :P jak ktoś lubi przepłacać to proszę bardzo.

Gość ja kupiłam od tego
sprzedawcy testy owulacyjne potwierdziły owulację, a test ciążowy potwierdził ciążę - lekarz też, więc prawidłowo :)

Gość bialamasajka
Ja też nie polecam tych testów. Nie pokazywały owulacji, a już martwiłam się, że grozi mi niepłodność. Jako, że na testach się zraziłam od tamtego czasu kupiłam tester wielokrotnego użytku - afrodyta. I pokazuje wszystko ładnie

Gość Ola56473
Afrodyta u mnie się nie sprawdziła, ciągle są takie same ,,mazgaje" :( szkoda kasy

Gość gość
Kupowałam u tego sprzedawcy i absolutnie NIE ZGADZAM SIĘ z autorką. Nie sprawdzałam owulacyjnych, za to ciążowe działały idealnie, pokazały mi ciążę bardzo szybko w porównaniu z droższym testem (na tym tanim kreseczka była bardziej widoczna, a na droższym ledwie cień). A jeśli nie byłam w ciąży, to też pokazywały prawidłowo, ani śladu drugiej kreski.

Gość gość
Mysle ze ciążowy test lepiej kupic w aptece z wiadomego źródła, atestowany, , opisany, wiadomo gdzie wyprodukowany bo pisze miejsce pochodzenia/produkcji.... niż za 1 zl z allegro o nazwie jaka z pewnością nic nie mówi... W dodatku nic za dużo nie pisze gdzie wyprodukowany taki test został, po ilu minutach odczytać wynik, jaki daje % pewności itd.... Powinno to dać do myślenia dziewczyny.... Z owulacyjnymi można sie bawić z allegro bo i tak starając się o dziecko kochamy sie często a testy służą informacyjnie czy owulka sie nie przesunęła...jesli pokaze owulke to fajnie a jesli nie to i tak się kochamy...

Gość gość
ja również nie polecam testów z allegro. Obojętnie jakich. jeśli chodzi o testery owulacyjne to mogę polecić Afrodytę. Fajne jest to ze jest wielokrotnego użytku i nie ma odczynników chemicznych, więc nie ma w nim co nie działać.

Gość gość
autorka to najwyrazniej osoba sprzedajaca testy i oczernia innego sprzedawce , natomiast testy sprzedawane w aptece sa z różnych kierunków równiez z chin . to tak jak można było kupić aspiryne firmy B...za 2złw imporcie równoległym i za 15 zł niestety szybko zostało to zablokowane poprzez fime która sprzedawała po 15.

Gość gość
Ja też nabrałam się na testy ciążowe z allegro. Dostałam zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka- ovitrelle 6500j hormonu hcg i testy z allegro negatywne,a z apteki pozytywne do 9 dni po zastrzyku. W tym cyklu znowu dostane zastrzyk z hcg i czekam z opinią i dam negatyw z nazwą mojego filmiku z youtube. Nagram filmik udowadniający,że test z apteki po zanurzeniu w moczu jest mocno pozytywny,a test allegro negatywny.

Gość gość
To pomowienie!!!! Zaraz napisze do tego uzytkownika-poda cie do sadu o odszkodowanie idiotko!!!!!!

Gość gość
wiadomość wysłana, podałam linka do tego tematu. sprzedawca odpisał mi, że dziękuje za informację i skieruje sprawę na drogę sądową. lepiej usuń ten temat jak najszybciej

Gość gość
Miałam to samo u tego gościa, dlatego zablokowali mu sprzedaz proszę sprawdzić a nie wyzywać :/