Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawa fiołkowa

Jak polubić przedmiot z którego mam kolo, żeby w końcu się zabrać za naukę?

Polecane posty

Gość agawa fiołkowa

Właściwie jest to duży egzamin. Nie znoszę tego przedmiotu (historia polityki itp). Nie potrafię się zabrać za naukę tego, nie wiem jak się zmusić. Jak tylko spojrzę na pierwszą stronę to od razu chce mi się zamknąć zeszyt i w efekcie to robię. Przymierzałam się już 4 razy do tego przedmiotu :O A został mi tylko tydzień. est tego dość sporo, w dodatku nie wiem co może być, to są tylko moje notatki z wykładów, facet powiedział że tylko to co na wykładach. No a jeśli czegoś nie zanotowałam? Ehhh... ale jak się zmusić by się nauczyć?

Gość agawa fiołkowa
test jednokrotnego wyboru, co ułatwia sprawę ale ten facet udaje tylko takiego niewinnego i miłego, w rzeczywistości wiem że zapier.doli coś takiego że mi gały wyskoczą ;/

Gość wszystkiego co wiąże się z
historią - to mogę się za ciebie nauczyć :-D Lubię historię. Dam ci w zamian ekonomię - dobrze?

Ja robię coś takiego: wyłączam wszystkie komputery, tv itp. I zaczynam. Gdy nauczę się chociaż troszeczkę - to już zaczyna mi się chcieć, bo okazuje się, że jednak potrafię! I dalej już idzie.

Gość agawa fiołkowa
Ja mam tak jak ty z każdym przedmiotem, tylko nie z tą historią ;/ Ale to historia polityki, tam są często trudne rzeczy, masa definicji, dat ;/ Policzyłam i wyszło mi tego prawie 40 stron :O

definicje i daty - to żadna nauka - to trzeba po prostu wykuć na pamięć jak wiersz. Czytasz - powtarzasz, czytasz - powtarzasz - i tak do skutku. Dasz radę! Jeszcze mnóstwo czasu!

Gość agawa fiołkowa
tak, ale opróćz tego mam jeszcze 3 egzaminy

Gość loading...
i co bedziesz sie licytowac? ze masz jeszcze trzy egzaminy? wylącz kompa, spadaj z kafe i wez sie za nauke bo kolejny twoj temat to bedzie nie zdalam egzaminu i mam poprawke. www.żal.pl

Gość odpowiem też .......
wg mnie jeśli wykładowca powiedział że nie tylko to co na wykładach to może miał na myśli jakąś literaturę ...nie podał Wam na wykładach żadnych tytułów książek ?

Gość loading...
czytaj ze zrozumieniem, wykladowca powiedzial ze TYLKO TO CO BYŁO NA WYKŁADACH

Gość mam ochotę...
stwórz fan page tego przedmiotu na facebooku i kliknij: Lubię To!