Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość how knows what???

Depresja.....

Polecane posty

Gość how knows what???

.......minelo juz 3 lata od rostania a ja nadal nie moge przestac o niej myslec , normalnie funkcjonowac w spoleczenstwie, patrze jak moje zycie umyka przez rece i nic nie potrafe zrobic -umieram- jako istnienie , widuje ja prawie codziennie gdzyz pracujemy w tej samej firmie i to mnie chyba najbardziej dobija , aby tego malo bylo ona jest z facetem ktory tez z nami pracuje. Nie potrafie sobie z tym poradzic , jestem bez silny , czasami placze jak dziecko choc jestem doroslym meszczyzna, nie mysle ze ja jeszcze kocham ale bol pozostal i to wielki! Czy ktos ma sensowny pomysl jak z tego wybrnac??? Dziekuje!

Gość Eleeene
moze zmiana pracy , miejsca zamieszkania? Wnosze , ze jestes samotny , bez zobowiazan, wiec co Cie trzyma w tamtym miejscu ? Po co sie katowac widokiem codziennym tej dziewczyny. Swiat przeciez nie torba i jest tyle mozliwosci , by sobie pomoc. Nowe miejsce, nowi ludzie, nowe wyzwania. Zbraknie Ci czasu na rozmyslania .

Gość how knows what???
zmiana pracy to nie takie latwe, pracuje u rodzinny i ja ja tu przyprowadzilem i opiekowalem sie na przez wiele lat by nabrala doswiadczenia a terazzz..... noz w plecy, myslaem ze ja odeszla odemnie to i odejdzie z pracy a tu prosze jeszcze sobie faceta namotala, ahhh co za zycie

Gość how knows what???
no wlasnie nie moga jej tak zwolnic za duzy staz pracy, wiem tylko jedno ze na awans czy podwyzke to nie ma co liczyc no ale i tak sie trzyma stolka rekoma i nogami

Gość skurvielekkk
Psycholog nie pomoże na depresje bo pycholog to jest zero. Depresja jest chorobą a choroby leczy LEKARZ PSYCHIATRA. Psychologia to nie jest nauka, to pseudonaukowe pierdolenie. Zal mi żałosnych studenciakow co studiują psychologie i myslą że będa kims a to największe zera ze wszystkich sfer spolecznych. Psychiatrzy smieją sie z nich do obsrania.

Gość how knows what???
ja juz po prostu nie mam sil na nic :(

Gość Eleeene
troche na wlasne zyczenie , bo skoro wiesz, ze Ci nie sluzy przebywanie ciagle w jej towarzystwie , to po co dokladasz sobie do pieca hm? Nie wiem czy to twoj biznes, czy tylko pracujesz u rodziny. Jesli tylko pracujesz, to nie zastawiaj sie tak trudnosciami zmiany pracy. Przeciez tu chodzi o twoje dobro i twoje szczescie. Jesli to deprasja, to trzeba moze skorzystac z porady psychiatry. Leki moga uczynic poprawe nastroju ale nie zmienia stuacji fizycznej w firmie. Psycholog tez nie jest zly , bo moze pomoc spojrzec na sprawe pod innym katem. Zeby nabrac sily trzeba sobie pomoc czyms . Sport , hobby to chyba w tym momencie nie dla Ciebie jeszcze. No nie wiem co by tu jeszcze .....

Gość how knows what???
mysle o wizycie u psychiatry bo to juz ostatecznosc i juz nie moge dluzej tego wszystkiego w sobie dusic

Gość Eleeene
no co Wy ?Teraz ulokowac uczucia w innej ? Co ta inna ma byc zapchajdziura na takie rozterki? Tak nie jest uczciwie.Najpierw autor niech dojdzie sam z soba a dopiero pozniej niech komus w zycie wchodzi. Kancik -milo Cie widziec.Pozdrwiam.

Gość Eleeene
Kancik- mysle, ze tak. Nie chce mi sie pisac pod czarnym nikiem Elena50

Teraz?? Skoro to już 3 lata?! To kiedy niby?? Niech się za dziewuchami zacznie rozglądać, może mu którać w głowie zawróci, wiosna idzie :)