Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ricardson

Ochrona na studnówce

Polecane posty

Gość Ricardson

Witam, niedługo mam studniówkę i chciałbym się zapytać jak to było u was ?? Czy jeśli stała ochrona można było przemycić alkohol ?? Czy was przeszukiwali?? ja mam dwie połówki do wniesienia i planuje to wnieść torebkach koleżanek.

Gość Ricardson
Czy wnoszenie prezerwatyw jest zabronione ?

Gość Ricardson
ale funny jestes xD i tak na mistrzach nie bedziesz xD ktoś się podpisał pod moim nickiem... oczekuje powaznych odpowiedzi...

Gość zalezy co lubi
nikt nie bedzie was przeszukiwal.

mnie tez nie przeszukiwali, a ochrona byla.. Wodka najpierw zostala w reklamowce u parnetra w szatni.. pozniej poszlismy po nia wraz z moja torebka, wsadzilismy do torebki i wniesli na sale, po jakims czasie. Wodka byla zawinieta w bialy paier:D wlewalismy poznie jpod stolem sobie\:P

Gość nie mają prawa cię
przeszukiwać, tylko policja może to zrobić jak ma nakaz.

Gość Ricardson
fakt niby nakazu nie mają, ale sprawdzić moga ;/ ale dobry pomysł z owinieciem butelki w papier :D

Gość Ricardson
muszę przemycić też ostatnie wydanie Tygodnika Powszechnego hmmm chyba do skarpet powkładam co?

Gość Ricardson
za słabe na mistrzów xD ale gosciu nie poddawaj się xD moze kiedys ci sie uda xD

Gość kjhekujhnhk
Nikt wam nie będzie torebek przeszukiwał!:P u nas wszystkie dziewczyny wzięły małe kopertówki a ja wielką torebkę, poszłyśmy do toalety i cały alkohol przełożyłysmy do mojej torebki i aż tak wszystko stukało:P ale nikt nic nie sprawdzał hehe ja nawet nie miałam żadnego papieru:P a na stole postawiliśmy ją pod taką stołowa ozdobę z kartonu hehe albo pod krzesłem

Gość yooo
ja włozyłam do reklamówki swoje długie kozaki i właśnie do nich schowałam butelki.

Gość Ricardson
u nas było napisane ze ochrona bedzie na wejsciu jezeli znajda alkohol to idzie on do depozytu

Gość Ricardson
no co poradzić... mam nadzieje ze sie uda :)

Gość Ricardson
Dobra mam lepszy pomysl. Schowam te 2 polowki w swoim odbycie, tam na pewno nie zajrza, a wodka nabedzie dodatkowych walorow smakowych :classic_cool:

Gość Ricardson
słąbe na mistrzów sie nie dostaniesz xD popracuj jeszcze troche nad tesktami bo to marność nad marnościami xD

Gość Ricardson
a pierrrdola mnie twoi mistrzowie jeebana gimsrako, zreszta to byl moj 1 podszyw 🖐️

Gość mjhjhjghfgf misia
otóz, na studniówce mojego chłopaka nikt nie zabraniał pić, i nikt sie nie spił, bo co kto wypil zaraz wytańczył, a znów na mojej studniówce był surowy zakaz picia i co??o 22 już połowa nie była zdatna do życia....bo pili szybko żeby nikt nie zauważył...powodzenia