Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieli 111

co to oznacza

Polecane posty

Gość Kwarcoowa
szkoda, że nikt nie dołącz do nas.

Gość kieli 111
moze jeszce ktos sie znajdzie z takim problemem jak my :P

Gość Kwarcoowa
Może. Kurde.. dostaje do głowy . Już przez chwile o tym nie myślałam, ale znów.

Gość kieli 111
ja tez ci powiem ze juz mnie szlak bierze ciage obawiam sie ze to moze jednak dzidza bedzie

Gość Kwarcoowa
Jakos nie sprawiasz wrażenia załamanej.

Gość kieli 111
bo ci powiem ze moze zalaman az tak mozno nie jestem wkrecam sobie ze dziecko to nie koniec swiata wkoncu same si enie zrobilo ale moj chlopak bardzo podtyszmuje mnie na duchu teraz chwilo go niema bo wyjechal ale codziennie powtarza ze jakos sobie poradzimy i bedzie wszytko oki

Gość Kwarcoowa
No chyba, że tak. U Mnie nie mam się co martwić bo w sumie mój chłopak też bardzo przeżywał to poronienie i chcialby mieć dziecko, i rodzina też by nam pomogła. Ale ja nie chce... NIE TERAZ. Jakoś Mi to nie działa na psychikę. Nie czuję się gotowa.

Gość kieli 111
to nie jest az tak zle no j a dziecko tez gotowa ni ejestem mam dopiero 19 lat i nie chcialbym zostac mamusia no ale trezba byc dobrej mysli jak to sie mowi nawazylas sobie piwa to trezba je wypic

Gość WEZCIE SIE LEPIEJ ZA
NAUKĘ W TYM WOEUKU A NIE ZA ROBIENIE DZIECI MACIE WY OWGÓE JAKIES ZAWODY Z CZEGO UTRZYMACIE SIEBIE I EWENTUALNE DZIECKO??? RODZINA TRZEBA O WYKSZTAŁENIE ZADBAC SMARKATE DZIWKI BUAHAHAHAHHA

Gość kieli 111
a ty dziewczyno daj sobie spoj a h*** ci eto obchoidzi czy jakies zawody mam y czlowiek jest tylko czlowiek chyba zabespieczlam sie zeby dziecka nie bylo ato moja wina ze pekla gumka wiec daj sobie sokoj za te twoje wypowiedzi !!! i zajmi sie soba pani o wielkiej widzy

Gość CO ZABOLALO
SMARKACZU dziecka ci sie zachciewa do nauki wypierdalaj a nie do robienie dzieci buahahahahahahahaahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhaahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahhahahahahhhahahahahahahahhahahhahahahahahahahahahhhhahahahahahahahahahhahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahaahaa

Gość Kwarcoowa
Spadaj stąd bezmózgu. Dzieci to chyba nieodpowiednie określenie. Nie wiesz jakie szkoły pokończyłyśmy , a najwięcej masz do powiedzenia . I dz*wką to Ty jestes. Bay Bay ; **

Gość kieli 111
oj olezanko wiedze ze ty inteligencja nie swiecisz !!1 my chociasz mamy takie cos jak obawa ze dziecko mozemy miec ty niestety nigdy nawet obaywy nie bedziesz miala nbo watpie ze jakis koles wieznie bezmozgowca takiego jak ty wiec nie wyslilaj sie daduzo bo napewno go nie znajdziesz no chyba ze sie sie ku.... na prawo i lepwo to jedynie ze wpadniesz z jakism przypadkowym kolesiem bo stalego to ty sobie nigdy nie nzjdziesz

Gość do Kwarcoowa
sadząć po wieku to nawet nie macie konkretnego zawodu a za dziecioróbstwo sie bierzecie tępe szmaty bezmózgowe buahahahahahahahhahhhahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahahhahhahaha

Gość Kwarcoowa
Sądząc po wieku ? hahahaha A skąd Ty przepraszam wiesz ile Ja mam lat ? Gdzieś to masz wypisane ? To koleżanka powiedziała ile ma lat . Ja NIE. Więc nie rób się najmądrzejszą osobą świata nie wiedząc do kogo piszesz .

skonczylam nędzna zawódówke ale jak bym byla w ciązy to ma mnie kto utrzymac to tyle na temat

Gość Kwarcoowa
Nie tłumacz się. Po co ? ;)

Gość PUSZCZLASKA
FRANCA I DZIWKA HAHAHAHAHA

Gość kieli 1111
ty sz.... moj logon sobie wzielas i co podajesz sie z mnie no tak jestes pusa szm... bo tylko takibez muzgu koleski moga byc tak poje.. kja ty

no robie soibe zarty sama na siebie daltego zaerniam nicki i zmieniam tak juz mam puszczam sie na prawo i lewo hihih

Gość kieli 1112
oj dziwczynko ty =naprwde masz nasrane w dlowie zamiast mozgu masz siano i nic wiecej niestety co sie dziwic jezeli cale zycie same bedziesz bo kit takiego psta sobie nie weznie

Gość kieli 1112
to sie puszczaj bo tylko to co zi zostalo bo do niczego innego sie nie nadajesz wiedez ze narwede inetligenta to ty nie jestes

Gość kieli 1112
widze ze dziewczynka juz zwatila wiec narazie wredna ku....

Gość Kwarcoowa
Hej, Jesteś jeszcze kochana? :)

Gość Kwarcoowa
Nie przejmuj się Nimi ;D Nie ma sensu ;d Jak tam ?

Gość Kwarcoowa
Kieli odezwij się

spoko ja tam mam ich w dupie kim jak kim ale nimi to nie bede sie przejmowac nie bylo mnie bo bylam u znajomych

Gość Kwarcoowa
I jak tam ?