Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kieli 111

co to oznacza

Polecane posty

Gość kieli112
a u mnie spoko jakos leciale jak nie bylo okresu taknie ma

Gość Kwarcoowa
Może test ?

Gość Kwarcoowa
Ej w ogóle.. Te laski poj*ebało chyba już do końca. Już dzisiaj widzę caaałą sterte nowych topików na temat "Czy moge byc w ciązy?" Nie moogły sobie zerknąć na jakiś gotowy temat ? Przecież Ja w ciągu minuty znalazłam tyle odpowiedzi na forum że nie chciałoby mi się nawet zakładać nowego

Gość samsungxxxxxxxxxxx
przerywajac ekscytujace klotnie o wyksztalceniu i podszywach chcialam pocieszyc autorke topiku. wcale nie tak latwo jest zrobic dziecko:) ja nie stosuje zadnej antykoncepcji, jedynie stosunek przerywany. seks uprawiam kilka razy w tygodniu wiec w dni plodne tez,miesiaczkuje regularnie i kiedy wiem ze sie zbliza i zaraz po pozwalam zeby chlopak skonczyl we mnie i jakos w ciazy nie jestem. a to ze sie moze spoznic to nic strasznego, szczegolnie teraz jak sa takie zmiany pogody, moze masz jakis stres, albo po prostu misiaczka postanowila przyjsc innego dnia

Gość Kwarcoowa
Samsunguu ;p Witaj. Jesteś chyba jedyna osobą która do nas zawitała i nie zasypała nam topiku obelgami ;DD Chodź odpowiedź nie do Mnie była , to ja także DZIĘKUJĘ. Jesteśmy z autorką topiku w tej samej prawie sytuacji więc i do mnie się twoja odpowiedź poniekąd odnosi ;DD

Gość kieli112
dziekuj ebardzo chyb ajedna normalna osoba ktora potrafi pomuc a nie tylko oceniac jaki to kto nie jest dzieki bardzo a na test jesczez troche poczekam

Gość Kwarcoowa
Ja się chwilowo nie przejmuję.. Mój chłopak mi wczoraj napisał takie STAWIAJĄCEGO DO PIONU smsa i Mnie wsparł nieziemsko . Nawet mamie o tym powiedziałam żeby się lepiej poczuć z problemem.

Gość kieli112
no moja mamka tez wie mowie ze to nie jest koniec swiat ze dosc dlugo jestem jzu z swoim facetem i wie ze sobie poradzimy a on nam pomoze jak juz by bylo dzieciatko

Gość Kwarcoowa
No Ja tak samo . Wczoraj miałam ten gorszy dzień , ale już jest okej ;d Pewnie do czasu aż przyjdzie @ to jeszcze sto razy zwątpię.

Gość kieli112
bedzie ok musi byc :P

Gość Kwarcoowa
Musi. A tam w jednym topiku laska pisze że jest w 4 tygodniu ciąży i nie chce tego dziecka i szuka info gdzie można usunąć albo coś.

Gość kieli112
wiem widzialm ale on ama nasrane w glowie to po sie piepszyla chyba mials swiadomosc ze moze byc w ciazy jak go nie chce niech odda ludziom ktorzy nie moga miec dzieci a tak bardzo by chcieli je miec

Gość Kwarcoowa
Mam ochotę jej pocisnąć, ale Mi się ku*wa nie chce normalnie nerwów tracić.

Gość kieli112
no co zrobisz on poprostu dawal ddupy a niedojrzala do tego i co usunie dziecko a za kilka lata bedzie mega zalowala no chyba ze nie ma wogole uczuc ale to chyba nierealne

Gość Kwarcoowa
Otóż to . Ehh ide się położyć, bo mnie w gnatach łamie jak czytam to forum. Do usłyszonka jeszcze dziś.

Gość aldonajda
mam podobny problem,spoznia mi sie okres,nie jestem ani mezatka ani narzeczona,pekla gumka tradycyjny dylemat.Mysle ze moge byc w ciazy.Mam swoje lata wiec dziecko to w sumie najwyzsza pora,choc wolalabym miec zaplanowe.

Gość Jadowita_dziewica25
skoro jestescie takie pewnie,ze nie było dni płodnych, to dlaczego sracie po gaciach,ze w ciązy mozecie byc?

Gość kieli112
po yo zebys mial pytanie

Gość Kwarcoowa
"SRACIE W GACIE" ? Co to za gadka w ogóle. Odejdź Neandertalu ;D A jak długo Ci się spóźnia?

Gość keili112
3 dni juz

Gość Kpina.
Hej Kieli . To Ja "Kwarcowa" . Nie mogę pisać pod swoim nickiem bo jakies debilne mózgi narobiły zamieszania i któraś sobie zrobiła stałego nicka z moją nazwą ;) . Jeśli chcesz to zrób jakies nowe gadu gadu (żeby Ci przygłupy nie pisały na prawdziwe) i podaj tutaj , Ja się odezwę na nie . Bo tutaj już nie porozmawiamy spokojnie .

Gość Kpina.
Keili*

kwarcowa wszedzie cie pełno gdzie gadka o ciąży.z twojej wypowiedzi na samej górze wywnioskowałam że robisz sobie jaja piszac że ci prezerwatywa pekła itd,czy tak jest?mnie też wkurzaja takie tematy gdzie są bezsensowne pytania o ciąże

Gość kieli112
no chyba bedzie lepiej ci powiem jak pogadamy na gg bo widze ze kafeteria nie jest odpowiednim miejcem bo tu ludzi etylko potrafia wyzywac i prowac innych janie zaloze gg bo pier..... mi si egg wiec jak bedziesz mial aczao zrob to aj sie odewe napewno buziaki

Gość Kpina.
Keili jesteś?

Gość Kpina.
33143941

Gość kieli112
oki napislam do ciebie