Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Karmienie piersią! Duomox !! Biegunka u niemowlaka :((((

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jestem chora. Lekarka (pediatra małego) przepisała mi Duomox. Wziełam go wczoraj rano i wieczorem. Dziś już odstawiłam, po porozumieniu z lekarzem. Miałam biegunkę i mój syn (5m-cy) też :( mały dziś zrobił już 3 kupki, wodniste, ale na szczęście bardzo małe, a nie, że cały pampers zalany czy coś ... Wczoraj zrobił takie dwie. Antybiotyk odstawiłam, mleko dzis odciągnełam i wylałam, a pierwszy raz w życiu podałam mu modyfikowane :( wypił, ale kiepsko mu to szło... Będę mogła już za np. godzine nakarmić go piersią? Martwie się o tą biegunkę. Pomóżcie mi, bo nie wiem co robić. Mały zachowuje sie normalnie...

to może nie koniecznie być powiązane z antybiotykiem. może to być wirus jelitowy bo teraz jakaś plaga tego jest, ja karmiąc 2 razy zażywałam duomox i małemu nic nie było a miał wtedy 2 miesiące... a jak mały ma biegunkę to daj mu smectę, powinno pomóc - no i niech dużo pije, nawet wodę z glukozą albo herbatki jak akceptuje jak zachowuje się normalnie to sytuacja wydaje się ok my niedawno też przechodziliśmy tego wirusa, cała rodzina ;) i mały też robił takie kupki, po 3 dniach mu przeszło :)

Gość mama urwisa malego
kup sobie i małemu Dicoflor, Enterol lub Di -erol

karmiłam piersią i brałam Duomox. mała miała wtedy 3 tygodnie, nic jej nie było