Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałosna333

co ja zrobiłam?!

Polecane posty

Gość żałosna333

Idiotka ze mnie spotkałam się z facetem poznanym w necie,poszliśmy do knajpy on wypił piwo, ja kawę, porozmawialiśmy, było miło, nawet bardzo, coraz bardziej zaczął mi się podobać, imponować-jest lekarzem.na początku był trochę nieśmiały ale się rozkręcił,mówił że śliczna, taka wysoka,super fryzurka itd... zaprosił do siebie na herbatkę,poszłam i to był błąd, siedzieliśmy obok siebie, on zaczął mnie przytulać, całować, dotykać ja z początku się opierałam ale oczarował mnie, naprawdę spodobał mi się bardzo, ale zamiast idiotka powiedzieć stanowcze nie, poddałam się temu Teraz mam za swoje bo wydawało mi się że moglibyśmy być razem, a on mówi ze nie ma czasu się spotkać, mówi mi nie pospieszaj mnie, chce się spotkać ale nie mam czasu-jasne Dramat ma mnie za dziwkę,totalną sukę Pierwszy raz zrobiłam takie głupstwo i to z facetem na którym mogłoby mi zależeć dziewczyny zanim pójdziecie do łózka na 1 spotkaniu 100x się zastanówcie, bo więcej raczej faceta nie zobaczycie

Gość moj facet
tez mi opowiadal ze 2 razy laski mu wskoczyly do lozka na pierwszym spotkaniu . z zadna sie nigdy wiecej nie spotkal;-)

Gość jaaaaajednatakaa
U nas było podobnie. Jesteśmy razem kilka lat.

Gość Eleeene
przestan obwiniac sie juz .Stalo sie, ale on nie jest tez taki super .Co z niego za material na partnera, jak wszystkie kobiety chce przelatuje na pierwszej randce. Zwykla kreatura.

Gość Nie łam się
Lekarze uczą się zrywać i zaliczać laski już na studiach, to taki ich sport. Powód. Praktycznie brak konkurencji w ich środowisku a wybór ogromny.

Gość ikkkkkkkkkkk
no i tak kazdy facet robi albo 98 %