Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćufka..

Prawdopodobna ciąża

Polecane posty

Gość ćufka..

Uprawiam sex z moim chłopakiem bez zabezpieczeń, od kiedy pamiętam,nie spuszcza się we mnie, ale czytałam, że stosunek przerywany nie wyklucza ciąży, Kilka ostatnich dni : Zawroty głowy, czasem nudności, czasem biegunka, częste oddawanie moczu, zwiększona senność. Czy jestem w ciąży ? Wykluczam że objawy spowodowane są strachem, bo chciałabym być w ciąży, stąd pytanie Czy jest możliwe, że objawy te pojawiły się dlatego, iż chcę być w ciąży, czy moja podświadomość robi mi psikusa? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Gość ćufka..
up

Gość tak beda czworaczki
hhaha

Gość ćufka..
Czworaczki może nie :P Nie zdarzyło się przynajmniej jeszcze w mojej rodzinie ;p

Ale na bank jesteś w ciąży, nie inaczej, każda ci tutaj to powie, masz typowe objawy urojonej schizy ciążowej.

Gość ćufka..
Słuchaj nie musisz mi w taki a nie inny sposób ubliżać, wystarczy grzecznie wyrazić swoje zdanie, że to tylko psychika ze mnie żartuje..

Ale tak to się nazywa :) mogę napisać inaczej: wymyślasz farmazony, pleciesz bzdury, chrzanisz :) na siłę chcesz być w tej ciąży? Nie? To po co piszesz o czymś, co nie istnieje? Może masz zapalenie pęcherza, może jesteś zmęczona, może źle się odżywiasz, może, może, może... bla bla bal, ale nie: od razu ciążą! Ja bym musiała z większością twoich pseudoobjawów być w ciąży od pól roku z taką samą metodą "zabezpieczenia".

Gość ćufka..
Wybacz, ale gdzie widzisz w mojej wypowiedzi stwierdzenie : To jest ciąża. ? Nie wiem czy zauważyłaś, ale zadaje pytanie, nic nie stwierdzam. Dziękuję Ci bardzo za wypowiedź. Pa!

Chcesz być w ciąży, ale stosujesz stosunek przerywany yyyy po co? Magiczne słowa: >test ciążowy< i nie będziesz żyła w niewiedzy. Proste.

Gość ćufka..
Nie było to planowane, napisałam chciałabym, ponieważ rozmowy o dziecko z moim facetem przyszły wraz z objawami, wtedy obudziła się we mnie chęć do bycia mamą, tym bardziej, że straciłam dziecko dwa lata temu w 3 miesiącu ciąży.

No dobra, ale po co wkręcasz sobie objawy, zamiast rozwiać swoje wątpliwości? Gdybanie na forum nic nie da, bo ile organizmów, tyle objawów, a ciąża z przerywanego wcale nie jest taka hop siup oczywista. Znasz swój cykl?

Gość ćufka..
@ miałam dostać 7 dni temu. Właśnie o to chodzi, że jestem za granicą w Grecji, a tu strajkują co rusz inne przedsiębiorstwa, teraz przyszedł czas na apteki - 3 dni.

No ok, miałaś dostać, ale ja pytam, czy znasz swój cykl, czy prowadzisz jakieś obserwacje? "Miałam dostać" - dostałaś w tym lub podobnym terminie w tamtym miesiącu, co nie znaczy, że tak będzie w tym cyklu. Owulacja mogla się opóźnić. Testy z apteki wcale nie muszą wykazać ciąży, mimo jej istnienia. Pozostaje ci jeszcze badanie krwi w szpitalu.

Gość ćufka..
Nie, niestety nie obserwowałam bliżej swoich cykli , mam okres od 16 roku życia, teraz mam 21 lat, i dalej nie jest uregulowany. Na dniach załatwiam tzw " Adje" jak to tu mówią, która pozwoli mi iść na badania do lekarza, póki co nie mogę iść do szpitala w takiej sprawie, bo obszkubia mnie do ostatniego grosza.

Gość ćufka..
Właśnie z tego powodu nie wymieniałam spóźnienia okresu , ponieważ jest ruchomy mniej więcej do tyg czasu.

To jeszcze w granicach błędu. Szkoda, że nie prowadzisz obserwacji, wiedziałabyś prawie na pewno już w tym momencie, czy jesteś w ciąży. Może jakaś koleżanka ma test na zbyciu?

Gość ćufka..
W pobliżu mnie jest około 5 polek ;) Wszystkie starsze, dzieciate, a z greczyny znam trzy siostry mojego faceta,które na razie o niczym nie wiedzą :)

Gość ćufka..
właśnie dzwonił do mnie mój facet że jest jedna apteka w centrum otwarta, jadę po test. Pozdrawiam !

Jedyne, co ci mogę poradzić, to rozpoczęcie mierzenia temperatury od jutra. Jak drastycznie spadnie, to na pewno dostaniesz okres. Chociaż miałam taki przypadek, że temperatura spadła w 2dc.

Gość ćufka..
Dzisiaj dostałam okresu. a Wczoraj - jedna kreska.