Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineed8

Brak apetytu, czuję się okropnie.

Polecane posty

Gość ineed8

Witam Nie wiem jeszcze czy to coś poważnego, ale proszę was o pomoc. Od kilku dni czuję, że dzieje się ze ną coś dziwnego. Biorąc pod uwagę to, że wcześniej mój apetyt był wielki i jadłam co chwile. Teraz gdy widzę coś słodkiego od razu mnie odpycha. I to nie tylko na słodkie.. Warto też zwrócić uwagę na to, że okres zaczął mi się ponad tydzień wcześniej, trwa już 5 dni i jest całodobowo niezmiernie obfity. Do tego jestem chora i osłabiona, od 2 dni biorę ontybiotyk. Jestem bardzo szczupła i boję się, że będę miała duże powikłania co do tego. Jeste niesamowicie głodna, i nic nie przechodzimi przez gardło. Piję tylko herbatę miętową. Proszę o jakieś rady. Daria

Gość Zjedz lekko i przyjemnie
zatrucie pokarmowe, kiszka nawala panie, musisz grype zoladkowa przebolec. Leramid se kup i wpierdocz

Gość Eleeene
jak jestes chora to apetyt i laknienie moze byc mniejsze, badz znikome. Dodatkowo antybiotyk tez moze tak dzialac na brak laknienia . Ja bym sie tym nie przejmowala.Dobrze robisz, ze pijesz duzo. Bez jedzenia mozna dlugo wytrzymac , bez picia gorzej. Duzo spij , lez w lozeczku . Obfita miesiaczka tez meczy i wyczerpuje. Na brzuszek moze chlodny termofor ?