Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam taki przypadek

Gadu Gadu - jak to jest mozliwe ?

Polecane posty

Odkrylam dzis niezly "numer" na gg, otoz w katalogu publicznym nigdy nic nie wpisywalam, tylko ja mam dostep do swojego laptopa,wiec nikt mi nic nie zmienil a jak zajrzalam do katalogu publicznego tak spontanicznie,bo cos mnie tknelo mam wpisany wiek 28, ktorego nigdy w zyciu nie wpisywalam, malo tego,jak wchodze w uzytkownika by to poprawic,to widze,ze jest wszedzie pusto w rubrykach a jednak szukajac w katalog publicznym widze wpisany wiek - jak to jest mozliwe? jak to sie stalo, ze ktos mi go tam wpisal a nie widniej w tym co ja na swoim gg wpisuje ? prosze o pomoc :(

no jak ? :o

Przy rejestracji konta na gg trzeba wpisac datę urodzenia i zapewne tam wpisalaś.

na 1000%nic nie wpisywalam, bo zawsze chcialam miec tylko numer widocczny bez zadnych danych i jak wchodze by to sprawdzic to wszystkie rubryki puste, wiec jak to mozliwe, ze cos wpisane widnieje ? :o dla mnie to szok

Nie wiem jak teraz ale kiedyś przy rejestracji było wymagane i bez ustawienia daty nie założyłabyś konta.

ja to samo konto mam od lat, wiec nic nowego nie rejestrowalam a nagle pojawil sie wpis - dziwne :o

Gość wszystko o gg
ile masz lat?