Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieg pokrył lod a lód pług

Podoba mi sie facet ale nie podoba z wyglądu a drugi z zachowania

Polecane posty

jeden jest za stary :( ale jest fajny ,bardzo wykształcony, prostolinijny z poczuciem humoru. no prawie ideał! a i fajnie nam sie gada :) on chyba docenia że jestem specyficzna . sam też jest inny od innych :) ale nie jakis pseudoartysta na siłe. a drugi? super przystojny. troche nie dogadujemy sie. znaczy kleją nam sie rozmowy wszystko ok ale on nie zauważa we mnie wyjątkowosci, to co mam najlepszego uważa za dziwne a resztę porownuje do innych lasek. i wydaje mi sie że jest manipulatorem . ale fasycunuje mnie

uprzedzam domysły - nie jestem debilką tylko mam 13 lat :o🖐️ PS to podszyw

Gość church cent pour cent
stary? ile ma lat?50, 60? dziś 13 prowadzają się z takimi:O Wybieraj zawsze tego, który ciebie szanuje i twoje zdanie. Także zachowanie jest bardzo ważne. Faceci to chamy prostaki egoiści i narcyze. Brak im empatii.

ten starszy jest ode mnie o 10 lat starszy , a ten drugi jest o rok młodszy ode mnie. ten drugi robi okropne błedy ort ;/

Gość myślę,że z tym 1
mogłabyś być bardzo szczęśliwa:) bo gdzie Cie fascynacja jednostronna poprowadzi? Za kilka lat moze być zgorzkniały, tylko tv + piwko i fajne dupy.

Ja również uważam, że z tym pierwszym mogłabyś być szczęśliwa. Nie jest ważnywiek, a uczucie i to, jak ludzie się ze sobą czują i czy się rozumieją. :) A Ty ile masz lat?