Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stelina

do dziewczyn ktore sa w zwiazku z wlochami ze sardyni

Polecane posty

Gość stelina

chcialam sie zapytac o wasze doswiadczenia jak sobie dajecie rade czy wasze zycie wedlug was z sardynczykiem ma szanse,ja jestem teraz rok w zwiazku i niemoge nic zazucic ale przdetem bylam w zwiazku 6 lat i lepiej niebede o tym pisac szloda slow ,niewiedzialam ze jeszce kiedys sie zakocham ale serce to niesluga . czasami sie boje ze moze sie okazac ,.....

Gość majaaaaaa19
ja mam 19 lat i jestem z włochem który mieszkał całe dzieciństwo na Sardynii a,potem przeprowadził się do Rzymu poznałam go na wakacjach w tamtym roku oprócz tego że jest z lekka metroseksualny ogólnie jest spoko w kwietniu przeprowadzam się do Rzymu na stałe ale, troche się boje...

Gość stelina
dzieki za odpowiedz jest moze jakas jeszce dziewczyna co moze juz wyszla zamaz i ma dluzsze doswiadczenie z sardynczykami????

Gość majaaaaaa19
soooos ty zazdrosny żałosny dupku...:O

Gość majaaaaaa19
stelina-a, wy mieszkacie razem w polsce??

Gość iojjiji
poludniowcy sa tepi i plytcy, do tego przywyczajeni, ze mamusia im usluguje, wiec nie czego sie spodziewasz, no ale ich partnerki-polki nie lepsze. Nie znaja wloskiego, angielski kiepski, a nozki rozkladaja po 2 dniach znajomosci:O

Gość majaaaaaa19
no tak sosss ty zapewne byłbyś najlepszym najwierniejszym i oddanym partnerem na całe życie i nie ma lepszego faceta na świecie niż ty sam...:O:O tylko pytanie,dlaczego jesteś samotny?

Gość majaaaaaa19
iojjiji-i tu byś się zdziwiła/wił bo ja łatwa nie jestem

Gość stelina
mieszkam na sardyni umie biegle mowic i pisac po wlosku i nierozkladam nog po pierwszej randce ... mialam zwiazek z sardynczykiem przez 6 lat po slubie zaczela sie masakra jestem w separacji i poznalam kogos calkiem innego nic niemoge mu zazucic ale czasami sie boje ze kurcze np jak pojdziemy razem mieszkac okarze sie gnojkiem albo cos w tym stylu ..

Gość majaaaaaa19
stelina nie ma ryzyka nie ma zabawy :)

Gość yryyryryryry
ale jaka masakra sie okazala? bił cie???

Gość hfdhdf
z makaroniarzami się umawiają zwykle dziewczyny z kompleksem matki 🖐️

Gość yryyryryryry
sosss no bo ty wygladasz jak pedalek,ale nie makaron tylko po prostu zwykly yebany pedryl !!! widac po pysku żeś ciota :O

Gość majaaaaaa19
Denerwuje mnie utarty pogląd że żekomo wszystkie polki które są w związku z włochami to tępe niewykształcone dziwki które oczywiście będą nieszczęśliwe bite i dręczone przez tych okrutnych erotomanów...:O Znam biegle angielski i to nam wystarcza żeby się świetnie dogadać nie byłam przymuszona do niczego i niczego nie żałuje, nie jestem tępą dziunią ani tym bardziej puszczalską lafiryndą i śmieszą mnie żałosne komentarze samotnych i nieszczęliwych ludzi!:O

Gość majaaaaaa19
sooos ogarnij się człowieku bo jak nie zmienisz swoich debilnych poglądów na życie to do końca życia zostaniesz zgorzkniałym i żałosnym dupkiem!

Gość stelina
ach tam ... chcialam tylko sie dowiedziec czy wdlog was z sardynczykiem mozna zyc szczesliwie ja jestem szzcesliwa teraz ale boje sie troche wiec chcialam pogadac z dziewczynami co maja juz zycie ulozone... ps. moj byly maz tak wlasnie byl nauczony ze facet glowa a kobieta kura domowa itp. niema zdania i wogule teraz tez moj facet calkiem inny samodzilny troskliwy dbajacy ..moze dlatego ze jego mama jest z milano i go inaczej wychowala niewiem aleroznice widze nawet jesli niepowinnam porownywac ,moj byly maz jak jedlismy np obiad u jego rodzicow jak ktros z pli meskij chiala sol to mowil kobiecie ze ma podac i takie podobne rozne wedluch nich kobieta ktora pracuje w barze lub w restauracji to k...wy ten ma calkiem inny sposob odnoszenia sie i jeszce niegdy mi niepowiedzial podaj mi ..... a jestesmy ze soba rok niemieszkamy ze soba tylko w wekendy spedzamy 24 razema tak widzimy sie codziennie

Gość majaaaaaa19
Ja nie patrze tylko na wygląd więc mnie nie obrażaj bo robisz z nas ograniczone głupie dziunie!! Twierdzisz że wszyscy włosi to świnie a, z tego co widze to polacy też bywają różni i nieznosze jak ktoś uogólnia jak ty...:O

Gość iojjiji
mieszkam na sardyni UMIE biegle mowic i pisac po wlosku i nierozkladam nog po pierwszej randce ... Żekomo Haha, no wlasnie takie polki zazwyczaj sa z Wlochami. I jeszcze swiecie w to wierza, ze znaja biegle jakikolwiek jezyk:D

Gość iojjiji
nastepne kwiatki: wogule wedluch Ja pierdole, i takie prostaczki wyrabiaja Polkom za granica opinie latwych pustych idiotek:D

Gość posterunkowa michell
sossss: ''bo nie wygladam jak makaron pedałek oh i ah za ktorymi sie uganiaja dziewczyny '' Dlatego właśnie udzielasz się na portalach randkowych ćmulu :classic_cool: 🖐️

Gość stelina
do ijjo..... poverino ma guarda te che pezzo di merda sei non lo so cosa centri tu in questa discusione va farti una sega perche si vede che hai bisognio di svotare tue palle coglione .....

Gość posterunkowa michell
jasne jasne, zdjęcia też nie były twoje :classic_cool:

Gość majaaaaaaa19
zrobiłam 1 błąd z "żekomo" i już mnie przekreślasz ? :O zajmij się swoim życiem a, nie czepiasz się szczegółów!! 🖐️

Gość iojjiji
stelina prostaczko, swoim wloskim wpisem udowodnilas tylko jakim prymitywem jestes, ktory nie potrafi sklecic jednego zdania bez steku inwektyw, ale pewnie tylko takie slowa slyszysz w swoim otoczeniu🖐️

Gość stelina
pytanie to wogule bylo do dziewczyn niewiem po co tutaj sie odzywaja faceci jeszcze bezsensownie....

Gość stelina
prostakiem jestes ty pewnie znasz jeden zezyk tylko i zazdroscisz ludia ktorzy widzieli kawalek swiata mieszkasz pewnie na jakies wiosce nawet niewiesz jak asfalt wyglada a takich slow wogule nieuzywam .....do osob inteligentnych i wartosciowych..ale nim niejestes wiec czasami niestety czlowiek musi sie znizyc do poziomu bydla bo inaczej niezrozumie .....

Gość hausowa jak nie wie
sos no najlepiej leczyc frustracje seksualne tym, ze kobiety lubia takich albo srakich i generalnie szukac winy wszedzie tylko nie u siebie :D 🖐️ a jesli nawet lubimy łobuzów to chuj ci w dooopala. masz pecha, a ja satysfakcje :D

Gość po angielsku
znam jendego takiego wlocha- ma poczucie humoru na poziomie MINUS 3

sossss ewidentnie widac w twoich wypowiedziach zazdrosc ;) coz, nic nie poradzisz, niektore wola opalonych, przystojnych z bialymi zabkami Włochow... chociaz ja osobiscie preferuje typ przecietnego, bladego i narzekającego na wszystko polaka ;)