Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe dlaczego?!

Dlaczego nie można szybko zapomnieć o osobie którą się kocha..

Polecane posty

Gość ciekawe dlaczego?!

Zapomnieć i udawać ze ten człowiek nigdy nie istniał.. Tyle proszenia błagania złości a czy tak nic nie pomogło wybrał kolegów i przyszłość, która w tego co słyszę nie wróży mu nic dobrego. Mam żal do niego że tyle lat przez niego zmarnowałam, tyle łez wylałam a on czy tak nic sobie z tego nie robił . Chciałabym o nim tak szybko zapomnieć jak tylko się da, ale niestety cały czas się martwię o niego i myśle o nim.

Gość to przestań kochać
a zapomnienie samo się stanie jak przestać kochać? łatwo można przestać kochać gdy zobaczy się jakim ścierwem był ten fałszywiec

Gość zgodnie z savoir vivrem
Właśnie dlatego, że się ją kocha....

Gość krajanaaa
mam to samo i też nie wiem jak zapomnieć. niestety ...

Gość ciekawe dlaczego?!
Od rozstania minęło jakieś 2 miesiące.

Gość lemingi
"wybrał kolegów i przyszłość, która w tego co słyszę nie wróży mu nic dobrego" Od rozstania minęło 2 miesiące, a ty nadal interesujesz się co u niego? W taki sposób nigdy nie zapomnisz. "tyle lat przez niego zmarnowałam, tyle łez wylałam" Przez niego? Mogłaś sie wycofać jak ci było źle. Albo sprawić, żeby było lepiej.

Gość ciekawe dlaczego?!
Uwierz robiłam wszystko żeby było lepiej. Dlatego tak długo to wszystko trwało.. bo zawsze miałam nadzieję że jutro będzie lepiej. Ale nie było. Chciałabym się nim nie interesować, ale mieszkam blok dalej od niego więc widuje go niemalże codziennie a jak spotkam jego matkę czy ojca to mi już z przyzwyczajenia mówią.