Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lleooeor

Na facebooku od razu widac kto chce byc tam kims ....

Polecane posty

Gość lleooeor

Nie macie wrazenia? Wszystko odkryte w profilu pokazani pracodawcy zdjecia dla wszystkicj odkryte, hobby, z kim w zwiazku , jakie skzoly pokonczone- mam wrazenie ze jezli ktos trzyma to odkryte dla wszystkich to chce sie pokazac, i jego profil to forma pochwalenia sie. Nie rozumiem dlaczego ludzie tak wszystkich wszem i wobec ogladszaja wszystko co robia gdzie sie ucza itd. Serio nie mam kompleksow mam dobre studia ale do glowy mi nie przyszlo zeby to ujawniac wszystkim..

Gość proste -aby się dowartościować
Mam koleżankę, która jest osobą strasznie zarozumiałą, egoistyczną, od podstawówki była szmatą, która gnoiła słabszych, brzydszych, biedniejszych; taka szkolna księżniczka. Po maturze wyjechała do Londynu, zapieprzała na zmywakach, potem awansowała do sklepu odzieżowego. Siedziała tam 3 lata, zrobiła tam licencjata z dziennikarstwa. Wtedy szpanowała (jeszcze na NK) swoim facetem (starszym, bogatym), 1500 nowych fotek tygodniowo. Potem była naszoklasowa rozkminka, w której brało udział jej 500 znajomych: wracać do PL czy zostać u boku swojego ukochanego. Wróciła do Warszawy (a pochodzi z małego miasteczka), zostawiła faceta, robi karierę w tv (poza ekranem choć aspiracje ma megaszcze). Aktualnie ma w albumie coś koło 400 zdjęć, wszystkie takie same: dzióbki, znajome, alkohol, foto z pracy itd. Tak jak piszesz - wszystko na pokaz, w otwartym profilu. I gadałam z nią jakiś miesiąc temu, napisałam, że gratuluję konsekwencji w dążeniu do celu, że może być z siebie dumna itp. I wiesz co napisała? Że za te wszystkie przyjaciółki, skończone szkoły, kursy, za te upragnioną TV wolałaby wrócić do tego faceta, który międzyczasie się ożenił, urodziła mu się dziewczynka i jest szczęśliwy. I że jest sama jak palec, rodzina daleko, przyjaciele też mają własne życie, a jej została tylko praca. A na fejsbuku - szczęśliwa, spełniająca swe marzenia młoda, śliczna dziewczyna. I tak to się kręci.

Gość kworop
mi ksiadz powiedzial ze mLZENSTWA ktore najwiecej daja o sobie znac na nk sa najbardziej nieszczesliwe:D