Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysia;p

czy to moze byc ciaza??

Polecane posty

Gość poziomka1986
Mam 25 lat z reguły miesiączkowałam regularnie miesiąc temu miałam stosunek z narzeczonym zabezpieczyliśmy się wszystko było niby ok problem w tym że od tygodnia nie dostałam okresu. 3 dni po terminie miesiączki zrobiłam test wyszedł negatywny po 7 dniach go powtórzyłam również wynik negatywny (dodam ze był to ten sam test 99% skuteczności) bardzo bolą mnie piersi już tydzień mam powiększone nie ukrywam że brałam ostatnio antybiotyk oraz stresów mi nie brakowało... Pisze do was chyba oczekując wsparcia choć wszystko niby jest na nie a tydzień to podobno książkowe odstępstwo tyle że ja nigdy dotąd nie wiedziałam co to spóźniająca się miesiączka. Pozdrawiam ciepło i czekam :)

Poziomko skoro stosunek byl miesiac temu, stosoaliscie antykoncepcje to ciaze mozna jaknajbardziej wykluczyc, tymbardziej ze testy wyszly negatywne na spozniajaca sie miesiaczke moze zadzialac kilka czynnikow, miedzy innymi stres, antybiotyk, przeziebienie, brak owulacji, badz jej przesuniecie poczekaj jeszcze tydzien, jezeli miesiaczka sie nie pojawi, idz do lekarza, powinien wypisac Ci cos na wywolanie miesiaczki np luteine

skoro masz 2je dzieci to tymbardziej dziwi mnie Twoja niewiedza na temat NPR, zapoznaj sie moze, i pozniej zdecyduj kto ma racje a kto jest w bledzie nie mozesz wszystkiego podpisywac pod siebie, kazdy organizm jest inny, kazdy inaczej reaguje, to ze Ty mialas tak a nie inaczej nie znaczy ze kazda z dziewczyn bedzie miec tak samo

Gość poziomka1986
Dodam również że odczuwam bóle brzucha ale są krótkotrwałe i mijają miesiączki niestety nie widać. Starałam się pomóc termofor, tabletki rozkurczowe gorące kąpiele niestety nie pomogło. Testy robiłam rano z 1 moczu. Temperatury nie mam podwyższonej poproszę o poradę :)

Gość poziomka1986
Może ''wizja'' dzieciątka mnie nie przeraża choć w obecnej chwili trochę by to skąplikowało nasze życie ale kochalibyśmy je bardzo. Zastanawiam się nad sobą czy nie dolega mi coś :( poczekam do końca przyszłego tygodnia natura umie płatać figle ale stresu troszkę się'' nawcinam''

Gość poziomka1986
no i się stało :) Godzinę temu dostałam upragniony okres dziękuje Ci pięknie za wsparcie a wszystkim pozostałym życzę powodzenia :)

Gość ChlopekRoztropek
No i skonczylo sie szczesliwie:) Niepotrzebny stres;)