Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilay

Wasza opinia o samochodzie

Polecane posty

tak tak dla kobietki trzeba jakies nieklopotliwe auto, zobacz te ktore ci wyzej wypisalam mitsubishi carisma tez fajna tylko jest troszke dłuższa

no to mlodszy za 7 tys, to albo chcesz samochod albo atrape, mlody nie znaczy dobry daewoo 2 letni z przebiegiem 180tys to juz denat, ale daewoo 12 letnie z przebiegiem 50tys to dzieciak wiec sama zobacz czym jest wiek auta

Gość samo zdjecie nic nie mówi!
mój mąż jest mechanikiem,ostatnio właśnie podjechał do niego klijent przed zakupem takiego samego z włascicielem żeby go sprawdzić....i co jak mój mąż zaczął pokazywać co w aucie nie tak i że był klepany nie raz to kupujący zrobił wielkie oczy a właściciel nagle źle się poczuł i chciał wracać do domu! nigdy nie kupuj auta tylko na wygląd!bo dołożysz przynajmniej jeszcze raz tyle do niego już wkrótce-to maksyma dla laików!żeby kupić dobre auto w ciemno trzeba mieć wielkiego farta jak w lotto!!!!

seicento? super akurat cinquecento i seicento ta fajne, czesci tanie ogolnodostepne, lepsze to ni daewoo tylko przebieg nie wiekszy jak 100tys

nissan almera starszej generacji, japoński, nie do zajechania.... tani... Fajne samochody, nawet używane zaczynają się od 40 tysięcy:(

Gość Marcin84w
nie kupuj żadnego seicento itp. To przeciez trumna na kółkach.Strach tym kogoś wyprzedzić a drobna stłuczka zamieni ten szrot w kupę złomu. No i potel jadę trasą i musze co chwila wyprzedzać te padlaki bo szybciej jak 100 to nigdy nie jedzie

do jazdy zgodnie z przepisami wystarczy ;) nie da sie wszystkiego pogodzic, szybkosc, ekonomicznosc, bezpieczenstwo, i jeszcze zeby byl tani, ladny itd. trzeba wyposrodkowac i nie przeplacac :)

Gość lanos jest paskudny
przeglądnij ofertę suzuki swift

Fordy i ople z tego co się dowiadywałam mają słabe blachy a peugeot nie dość że mało atrakcyjny to jeszcze ma drogie części.

Mnie się lanos podoba. Pytam jedynie o jego awaryjność.

lanos bardziej awarynku niz peugeot, ja mam peugeota też :) tylko 206CC i czesci nie sa drogie, poza tym wiele czesci pasuje np. z volvo o dziwo :)

To ci odpowiedziałam, jaki problem ze swoim lanosem maja moi sąsiedzi;)

no nie wiem, lepiej zebys nie ulegala temu jak wyglada bo to złudne, potem bedzie ładna kupa złomu stala na parkingu, kup lanosa ale z przebiegiem nie wiecej jak 100tys

Moja wypowiedź kierowana była do Gościa z godz. 18:52 :) Wiem zeby nie kierować się wyglądem ;p

Gość Hedwiga..
w sumie to jak szukasz czegoś podobnego do lanosa i w tej samej grupie cenowej to polecam Ci Opla Astrę, i pojemność i prędkość są porównywalne tak na prawdę różnią się nazwą silnika a Astrą o wiele bardziej komfortowo się jeździ. Ale jednak może coś z VW? Lepiej się prowadzi lepiej trzymają się drogi....

Gość Hedwiga..
tylko że warto pamiętać że lanos super zbiera się na benzynie a na gazie to zamulony jest strasznie...

a co myślicie o mitsubishi colt rocznik 2000-2002? mam budżet powiedzmy do 10 tys i to auto wpadło mi w oko. chciałam toyote yaris ale jest bardzo malutka i dosc droga, biorąc pod uwagę że to moje pierwsze auto i nie bede nim dlugo jezdzic bardziej widzi mi sie colt, co sadzicie?