Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatrice1993

czemu on jest taki dziwny ?.

Polecane posty

Witajcie :) jakieś 4 dni temu poraz szósty z chłopakiem... spotkałam się z nim , siedłam mu na kolanach ponieważ miałam ochotę się z nim całować i całowaliśmy się a on cały czas dawał mi swoją rękę na mój krok i nią ruszał caly czas pytał o sprawy seksualne czy chciala bym sie z nim pobawic i kiedy nie chodzi o seks tylko takie ogolne pieszczoty.. i teraz moje pytanie czy powinnam tracic dla niego głowę? nie wiem dlaczego ale prawie zaden chlopak mnie tak nie interesuje jak on i na wiadomosc od zadnego chlopaka nie cieszę się aż tak jak od niego.. i niewiem co w nim widzę jakies 3 dni przed tym ostatnim spotkaniem pisal prawie że cały czas.. po spotkaniu jakąś godzinę z minutami napisał " i co słonko dotarłaś już do domku"? więc zapytalam go dlaczego tak go ciągneło do spraw seksualnych na spotkaniu to powiedzial ze dlatego go jestem piekna sexowna i madra, pisal mi caly czas "kochanie" itp.. a puzniej słuch o nim ucichł.. zawsze tak robi po spotkaniach ze albo sie wogole nie odzywa, albo się odzywa a w nastepnie dni wogole.. co byscie zrobily na moim miejscu?.

Gość julia tylko twoja jula
olewa cię i chce cie wykorzystać!:O

Gość ermerla
on nie jest dziwny. jest typowym samcem chce cie bzyknąć.