Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziubus

zostawił mnie narzeczony

Polecane posty

Gość do Dziubusia
tez tak sadze:(

Gość podtrzymuje
i co z jej urody gdy we lbie ma sie nasrane 💤

no po 10 kalmsach to można być lekko przyćpanym. Tak czy owak dziękuję za rady, zjebki itp. Wiem, że czasem jestem głąbem, mój też nie jest bez wad. To taka konkluzja tej historii.

Regres, dzięki :) Ja może i jestem fajna, ale mam koszmarnie ciężki charakterek, mój zresztą też. Stąd takie jazdy.

Gość Drzejzi
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4717414 zapraszam do kolejnej powalonej lektóry bo tam opisałem moj beznadziejny przypadek kiedy to ona zerwała zareczyny. wiem jak sie teraz czujesz co myślisz to jest dół na maxa ale trzeba sie trzymac, przedewszystkim nie odzywaj sie do nieg nie pisz niech on myśli i coś pisze.

Regres-uwierz mi, staram się, ale to stary chłop, 37 lat na karku, skrzywdzony przez kobietę itp, itd. Nie mam łatwego zadania :D

Gość vi smith
Regres to może zacznij go zmieniać małymi krokami" a moze by tak zaczela od siebie :)

Gość do Dziubusia
pracujesz jeszcze w tym banku?

Gość jakimowiec
Regres to może zacznij go zmieniać małymi krokami al dales teraz popis....................... :D tak tutaj moralami sypiesz... gadasz, ze sie nie zmieni facet itp. jakie rady dajesz porzucony facetom... a teraz taki afront :D eh na mozg ci pada bo podoba ci sie to dziewcze :P smieszne to jest :D

Gość vi smith
al dales teraz popis....................... tak tutaj moralami sypiesz... gadasz, ze sie nie zmieni facet itp. jakie rady dajesz porzucony facetom... a teraz taki afront eh na mozg ci pada bo podoba ci sie to dzi" doklanie to :D:D:D:D

Gość czesc dziubus
Dziubus mam pytanie.. bo czytalam inny topik gdzie pisalas.. ze rozstalas sie z narzeczonym po ilus tam latach..a potem poznalas jakiegos kolesia przez net , cos pamietam jak pisalas o kolacji u niego ze sniadaniem.. i ze z nim tez nie wyszlo...a potem gdzies widzialam Twoj wpis jak pisalas ze poznalas jeszcze innego.. ktory to ten twoj narzeczony bo sie juiz zgubilanm:) nie pytam złośliwie tylko z ciekawosci.. zwyczajnie sledzilam gdzies tu twoja historie.

Gość czesc dziubus
bvfb

Gość powabna i zgrabna :D
eh i no widzisz jakos sie wyjasnilo:D ale swoja droga...'chcial ci dac nauczke"...? :O