Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana tym co słyszę i widzę

Czy moja siostra skrzywdzila swoja szwagierke? Ja mimo wszystko ja...

Polecane posty

poparłam, teraz mam z tego powodu straszne wyrzuty sumienia. Nie wiem dlaczego. Moja siostra zeznawała przeciwko własnej szwagierce przed sądem w sprawie odebrania jej praw rodzicielskich. No cóż, czasem tak bywa, moja siostra i jej maz sa na utrzymaniu tescia wiec musieli zrobic tak jak on im kazal. Teraz jej tesc jest w duzym konflikcie ze ze swoja zona i corka wiec moja siostra nie miala innego wyjscia, oczywiscie zaslaniala sie kilkoma szczegolami że zrobiła to dla dobra dziecka siostry swojego męża ale w rzeczywistości chodzi jej o coś innego, ona to zrobiła dla dobra swoich dzieci a ma ich trojke(chłopczyka i dwie dziewczynki) a teraz w dodatku kolejne dziecko w drodze, to cóż ona miała zrobic skoro sama nie pracuję a jej mąż zarabia grosze mimo tego że ma bogatego ojca. Teraz ten chłopczyk jest pod opieką dziadka a siostra mojego szwagra próbowała mnie namówic bym namówiła swoją siostrę na zmianę zeznań ja powiedziałam że nie będę się do takich spraw wtrącac.

Gość atomaniaczka
wiec jesteście jedna , wielką patologczną rodziną i skrzywdziliście niewinne dziecko

Gość vivtoriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a kogo to interesi??????????

Ja tego dziecka nie skrzywdziłam, czy temu dziecku byłoby dobrze przy matce która się nim nie interesuje i przy babci alkoholiczce. NIE! To pierwsza strona medalu. Ja z tym dzieckiem nie mam nic wspolnego, to moja siostra zeznawala w sadzie przeciwke siostrze SWOJEGO MEZA, poniewaz ona uznala ze to bedzie najlepsze wyjscie. Ale ja znam prawdę i wiem że ona głównie myślała w tej sytuacji o sobie, bo potrzebuję pieniędzy, jest na utrzymaniu teścia i jakby sobie dała sama radę.

Gość chciwa patologiczna
kretynka z twojej siostry :O tak jak i jej rodzinka :P

Wiem ze moja siostra postąpiła źle, sama mam z tego powodu wyrzuty sumienia bo wiem co to znaczy stracic własne dziecko. Ja straciłam dwoje dzieci. Pierwsze jak już było odchowane i drugie jak byłam w ciąży, to wszystko z winy mojego byłego męża. Ale z drugiej strony moja siostra jest na utrzymaniu ojca swojego męża to co innego miała zrobic? postawic się mu? w takiej sytuacji.

Gość vivtoriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
co za patologia :/;?:/:/:/;/;/;/:/:/;/

Gość twoja durna ograniczona
i chciwa siostra niech ruszy zad do roboty zamiast produkowac kolejne dzieciaki :P

Gość masz siostrę która jest maszyn
ką do rodzenia dzieci.

Gość winna jesteś tutaj wyłącznie
Twoja siostra to niezłe ziółko.

Gość gogl.
Ja bym na Twoim miejscu poszła do sądu i powiedziała prawdę, Tobie ojciec nic nie zrobi, a Twojej siostrze się nie dziwie, na pierwszy miejscu stawia dzieci , nie wolno jej za to winić, gdybyś napisała że poszła i powiedziala prawde a teraz nie ma gdzie mieszkać to by ją wyzywali że zła matka

Gość ranyyy boskieeeeeeeeee
Jaki Twoja siostra daje przyklad swoim dzieciom????