Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama noworodkaaa

czy to normalne?

Polecane posty

Gość mama noworodkaaa

czy wasze noworodki tez tylko spia i budza sie na jedzenie i zaraz znow zasypiaja ? moje 8 dniowe szczescie tak ma tylko je i spi w ciagu calego dnia jest tylko 1 godzina czuwania ?

Gość Ja jestem Patrycja :)
Normalne :) Z czasem za tym zatęsknisz ;)

Gość maminka2323
Nie martw sie to normalne przez jakiś okres czasu dziecko je śpi robi kupy chwile poczuwa ale mało i tak przez jakis czas ale zobaczysz za niedługo jak bedzie coraz mniej spało a wiecej popatrzy sobie i bedzie coraz bardziej aktywne

Prawie kazde tak ma.Po 2 tyg.rytm zacznie sie zmieniać,niestety na gorsze.Nie chcę straszyć,ale dla mnie pierwsze 3 m-ce to czs wycięty z życiorysu,pózniej przychodzi poprawa,można zacząć cieszyc się z macieżyństwa.

Gość Ja jestem Patrycja :)
No nie przesadzajmy ja mam teraz w domu miesięczną córkę i nie jest tak źle :) Oczywiście każde dziecko inne ale trzeba wierzyć że będzie grzeczne :)

Mój tylko w czasie pobytu w szpitalu taki był:) ehh...czasem z utesknieniem to wspominam:P Teraz ma 6 tygodni i w dzien spi okolo 2 raz po 2 godziny. No i nie potrafi- nawet w nocy spac dluzej niz 2 godziny, budzi go pusty brzuszek .tylko ze noca odrazu po karmieniu zasypia.