Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../,

ci co głosowali na PO i obecnego prezydenta--jesteście zadowoleni????

Polecane posty

Gość .../,

jw,gnoiliscie tych co głos swoj oddawali na kaczynskiego,,, i co zadowoleni jestescie z obecnej polityki panstwa??

Gość a jaaa
pewnie wszyscy zadowoleni, dlatego się nie odzywają

Gość no może nie zadowoleni
ale póki co spokojni, że nikt nas nie będzie inwigilował i sprawdzał przez odpowiednie służby- i niech tak zostanie

Gość ci co głosowali na PO
a Ty nie? granice są otwarte 🖐️

Gość a co mnie państwo obchodzi?
ważne żeby być zdrowym :classic_cool: reszta to margines ;P

Gość a co mnie państwo obchodzi?
raz upada, potem się podnosi taka fizyka co upadło, trzeba podnieść "mit Syzyfa" 🖐️

Gość powiem ci ze
zaglosowałem na PO bo codziennie ich mordy oglądałem w telewizji i słuchałem haseł pt. 'Zbudujemy raj , kochamy was polacy!' a teraz jak widze krzywy zacięty ryj Tuska i jego układanie się z Rosją (niech jeszcze Putinowi dupe wyliże i na koniec pocałuje) i kretyńskie wypowiedzi nieroba - marionetki Komorowskiego to żałuje że Bóg mi w dniu glosowania rozum odebrał...

Gość .../,
ludzi gnija,zyjemy za marne grosze,,zycie drogie teraz jeszcze ten wat,,,dla siebie pieniadze sciagaja z biednych ludzi i jeszcze te odszkodowania,,takim co mają kupe kasy

Gość nie umiem...dlaczego?
bo pis robi te ciagle afery....nie po

Gość ja się mimo wszystko cieszę
jakby JK był prezydentem to pewnie już by nam ruscy kurek z gazem zakręcili... jakby nie gorzej :O

Gość za jarka był raj
bo był w rządzie Andrzej Leppiej ;)

Gość .../,
wiem,,ani jeden dobry ani drugi,,,ale teraz jak widze co sie dzieje to naprawde jakis koszmar,,przeciez pomyslcie logicznie,daza do wykonczenia polskiej rodziny,niedługo na chleb nie bedziemy miec,trzeba bedzie chyba krasc albo kombinowac mataczyc,,no nie wiem

Gość powiem ci ze
podajcie mi chociaż jedno dokonanie Komorowskiego albo Tuska...Chociaż jedną rzecz którą zrobili dla dobra Polski...

Gość za jarka był raj
pamiętacie: będzie leppiej będzie leppiej będzie leppiej z nami będzie Andrzej Leppiej :D klawo było za jarka szperka była i skwarka :classic_cool:

Gość krycha ze wsi mała dziura
ja głosowałam no czaru nie ma ale z drugiej strony przy odrobinie fantazji można sobie wyobrazić co by było gdyby pis był u władzy więc nie było wyjścia i dobrze zrobiłam wyjścia nadal nie ma i trzeba na PO głosować jak nie dla nas to dla naszych dzieci,wnuków kaczyński na tych trupach ze smoleńska całe swoje życie będzie układał:O no nawet już mąż córki prezydenta za ciała teściów się wziął ,nie ludzkie to ba nie katolickie:O

Polska potrzebuje teraz kogoś na miarę Piłsudskiego i Atatrka, innego wyjścia nie widzę. Oświata, służba zdrowia, przepisy to jedna wielka tragedia. Zabijanie przedsiębiorczości (pomijam dotacje unijne), kreatywności, moralności, patriotyzmu.

Gość .../,
beda łatac dziure emeryturami,,,a moze poszukają oszczednosci jak wszystkim w rzadzie poobcinają pensje o polowe i tak im zostanie na godne zycie po kilka tysiakow a moze zaczna wszyscy zyc rowno po 1 tysciaku i wtedy zobaczą biora po kilkanascie tysiecy i sie plawia w luksusie za pieniadze podatników i będzie lepiej ludziom? nigdy bo taki człowiek nigdy nie zrozumie takiego normalnego co haruje z tysiaka

Gość za jarka był raj
za jarka było klawo była golonka i ziobróweczk na popitkę i wanna z bąbelkami u waasertumana ;)

Gość za jarka był raj
latało się latem na krete na kredyt ale co tam procent był niski a płace rosły o 33% rocznie było coool czyli w deche :classic_cool:

Gość ja się mimo wszystko cieszę
mnie wkurza to gadanie po Piłsudskim ....to były inne czasy.... teraz na potrzeba sprawnej administracji a nie dyktatora - zresztą kandydata na takowego nie ma, bo JK Piłsudskiemu do piet nie dorasta i raczej nigdy nie będzie :O

Gość powiem ci ze
szkoda że nigdy sie nie przekonamy jakby to było za Jarka... bo polacy - deebile zawsze głosować bedą na 'mniejsze zlo' i Polska tak zawsze bedzie wyglądać. Więc lepiej przyzwyczajajcie sie do bezrobocia , biedy i Rusków na ulicach...

Gość czujnie:)
popieram Niezapominajkę. Nie mogę pojąc jak można było popierac kogoś, kto doszedł do władzy dzięki Jaruzelskiemu , który wystąpił przeciwko własnemu narodowi.

Gość za jarka był raj
Niezapominajka2012 - sie nie tłumacz ch... z u z kropką ważne że R nie zjadło :D

POrażka, Tust i reszta to hołota. Liżą dupę na prawo i lewo, mówicie że się w europie śmiali jak Lechu był prezydentem, śmiali się bo był niewygodny, wygarną im i jak trzeba to poleciał na teren gdzie prowadzona była wojna ... co jak co ale on miał JAJA a Tusk to w poznańskich słowikach śpiewał

Gość za jarka był raj
kto to ten Juzwelski panie starszy kapitanie?

Gość .../,
dziwie sie ze jest tak spokojnie ,nie ma zadnych strajków,ludzie przyjmują to wszystko tak ze spokojem,,zabieraja pieniadze,podniesli vat a tu nic nikt ani mru mru