Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../,

ci co głosowali na PO i obecnego prezydenta--jesteście zadowoleni????

Polecane posty

Gość sandrusia 23
zadowolona ,jakby kazdy tak myslał jak ty to by wogole dzieci nie było na swiecie

Gość wyższe niż 6 klasa
sandrusia 23 jaka ty madra jesteś :D moja mama urodziła troje dzieci po 30. i każde ma IQ powyżej 120 :D

Gość sandrusia 23
o własnie zadowolona myslisz jak tusk o własnie on ma takie samo myslenie czyli zeby młodzi ludzie nie mieli dzieci i juz

Gość sandrusia 23
i dobrze tak ma byc ,3 dzieci w sam raz pogratulowac ,przynajmniej szczesliwa zdrowa rodzinka

Gość wyższe niż 6 klasa
"tusk" o możesz mówić o swoim psie, pan Tusk, geniuszu inaczej :D

Gość jak to ma państwo
Zadowolona mam nadzieję że odkładasz kasę nie tylko w ZUSie na emeryturę bo jak masz żerować na moich dzieciach to lepiej cie uśpić jak ci stuknie 60-tka

Gość wyższe niż 6 klasa
"jak to ma państwo" następna genialna inaczej :D

Gość Zadowolona...
Ani MOPSów by nie było.. ani kasy by nam ludziom pracy nie zabierali... straszna wizja... Dobrze, że tyle patologii mamy... Co tam będę na siebie pracować skoro mogę na ciebie... A Ty sobie nie przeszkadzaj.. pracuj nad kolejnym.. Bo dla mnie to patologia, skoro nie myśli za co utrzymie dziecko, a je powołuje na świat. Odpowiedzialny człowiek najpierw zapewnia warunki, a potem się mnoży... i nie kradnie kasy innym.. tylko dlatego, że zamiast uczyć się wolała się....

Gość sandrusia 23
tacy ludzie co mają takie myslenie jak zadowolona...musza sie liczyc ze zostaną uspieni w wieku 60/65 lat bo nie beda miec emerytur bo nie bedzie dzieci tylko kupa starych niezdolnych do pracy ludzi

Gość wyższe niż 6 klasa
uśpić to sobie może Jarek kota jak zapadnie istota na raka wiesz?

Gość anananananannaaaa
moje palce zostaw w spokoju, wole spozytkowac energie ktora zaoszczedze w bardziej przyjemny sposob zadowolona robisz te bledy specjalnie bo juz nie wiem co myslec?

Gość wyższe niż 6 klasa
"bo nie bedzie dzieci" ale będą imigranci, tak było w Niemczech w latach powojennych :D czysty zysk :classic_cool:

Gość sandrusia 23
zadowolona ty poczytaj kobieto o czym ja pisze,,czy jak mam 1 dziecko to juz jest patologia???? co panstwo nie ma zadnego obowiazku pomoc w utrzymaniu dziecka?? ale ma pozniej obowiazek brac składki z pensji mojego dziecka Tymyslisz o dziecku-czy nie chciałabys by panstwo ci pomogło?? bo pozniej beda zabierali twojemu dziecku połowe pensji,,bo tak trzba?

Gość wyższe niż 6 klasa
annannaaaaammmaaaaa jesteś może lesbijką?

Gość Grabarczyk
Ludzie, jesteście takimi debilami, że szok. To że PO i PiS mają najwięcej kasy na reklamę nie znaczy, że tylko te partie istnieją. Jest demokracja, możemy wybierać kogo chcemy - na pewno istnieje mniejsze zło niż PO czy PiS, ale wy zawsze sugerujecie się tym, że trzeba popierać tego kto jest na drugim miejscu, żeby ten pierwszy nie wygrał. Nonsens. To my tworzymy scenę polityczną (no chyba, że uważacie, że wyniki głosowania są fałszowane) - z tego wynika, że Polacy to ultradebile. Głosują na samych patałachów od zmiany ustroju, czyli już od 20 lat.

Gość Zadowolona...
jak to ma państwo Zadowolona mam nadzieję że odkładasz kasę nie tylko w ZUSie na emeryturę bo jak masz żerować na moich dzieciach to lepiej cie uśpić jak ci stuknie 60-tka" I mamy odpowiedz.. Ja muszę na nich robić, ale o spłacie długu mam nawet nie marzyć... Typowe, dawaj dawaj... bo masz... to zwykła kradzież zatem.. skoro od razu widać, że spłacać długu nikt tutaj nie ma zamiaru... Otwarcie mówicie, że chcecie i zamierzacie kraść!!! Typowe złodziejstwo!!

Gość jak to ma państwo
emigranci????????????????????? to może od razu zastąpic Polaków Chińczykami co za miskę ryżu potrafią pracować?? Chyba że jakis Polak za miskę ziemniaków zgodzi sie pracować...Szok

Gość wyższe niż 6 klasa
jak to ma państwo - imigranci 🖐️ nie emigranci ;)

Gość anananananannaaaa
nie jestem lesbijka a ty tlumokiem?

Gość wyższe niż 6 klasa
Ameryka to kraj imigrantów i co? Źle im?

Gość jak to ma państwo
chińczyk do Polski na stałe to emigrant

Gość wyższe niż 6 klasa
a ty tlumokiem? tak i zbokiem - mam trzy nogi i dwie głowy oraz 6 par rąk :classic_cool:

Gość sandrusia 23
zadowolona a czy nie szkoda ci kasy tej ktora ci zabieraja i ta kasa idzie na np odprawy dlla posłów czy na utrzymanie rzadu ,aby wszyscy mogli zyc na poziomie miec limuzyny na to cie nie szkoda to moze calkiem zrezygnuj z wynagrodzenia i oddaj wszystko

Gość deniz
zrobiło się drogo... a to dopiero początek benzyna powyżej 5zł!!! to jest skandal jeszcze ten vat wzrósł o prawie 1/4 w stosunku do tego co było. I teraz ja muszę płacić za głupotę ponad połowy społeczeństwa! macie co chcieliście!!!

Gość Zadowolona...
sandrusia 23 zadowolona ty poczytaj kobieto o czym ja pisze,," - nie da się przeczytać tego, co aktualnie piszesz. "Poczytać" mogę dopiero gdy to napiszesz... :D Dziwne? Może zaczniesz przerabiać elementarz ze swoim dzieckiem? Dobrze Ci to zrobi.. :O

Gość wyższe niż 6 klasa
Chińczyk do Polski na stałe to emigrant z Chin, a w Polsce - imigrant. Rozumiesz różnicę? Chińczycy to dobre geny, w USA w czołówce wykształconych.

Gość jak to ma państwo
@Ameryka to kraj imigrantów i co? Źle im? to pokazałaś jakie znaczenia dla ciebie ma Naród!! żadne i tym się różnimy!!

Gość Zadowolona...
sandrusia 23 - mało tego, że chcesz wyłudzić ode mnie kasę, bo Tobie po 12 h pracować się nie chce. To jeszcze straszysz mnie morderstwem - eutanazją... Czyli złodziejka i morderczyni, a ludzie którzy pracują dla kraju? Bardzo trudny wybór faktycznie... Chyba jednak wolę utrzymywać posłów... Dziwne?

Gość sandrusia 23
zadowolona,ty jestes nieszczesliwa,rozgoryczoną kobieta której czuje sie nie układa a ja przeciwnie jestem szczesliwa mam dziecko jestem spelniona i pelna zycia ,szkoda mi cie zadne twoje słowa mi nie zaszkodza i nie zmienią mojego nastawienia,a ty bluzgaj dalej i krzywdz sama siebie,twoje wypowiedzi omijam szerokim łukiem i nawet ich nie czytam bo sa nic nie warte ,poprostu głupie

Gość wyższe niż 6 klasa
Naród? rasa? Naród to kultura i Chińczyk urodzony w Polsce będzie Polakiem.