Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .../,

ci co głosowali na PO i obecnego prezydenta--jesteście zadowoleni????

Polecane posty

Gość anananananannaaaa
zadowolona 10 raz gadasz jedno i to samo, a jaki z tego moral? niski zasob slow, moze ty czytaj wiecej ksiazek?

Gość socjaliści do pracy
"a panstwo nic nie robi " a policja? sądy? wojsko? od miejsc pracy nie jest państwo tylko pan Kowalski i Nowak :D

Gość a umiesz to napisać normalnie
a nie w uproszczonej wersji? "zadowolona 10 raz gadasz jedno i to samo, a jaki z tego moral? niski zasob slow, moze ty czytaj wiecej ksiazek?"

Gość sandrusia 23
ale gdzie do tej pracy??? jak masz dziecko to odpada nikt cie nie przyjmie.Jak chcesz dostac prace to musisz byc dyspozycyny tyrac najlepiej 12 h i zdeklarowac sie ze nie załozysz rodziny,wiec dzieki naprawde super.tylko tu mieszkac

Gość anananananannaaaa
lupe pomyliles kaczora z korwinem

Gość Zadowolona...
sandrusia 23 - poza tym kto Ci zabrania zarabiać? Też zarabiaj sobie po kilkanaście tysięcy! Jakim prawem wyciągasz rękę po cudze? Zarób i rozdawaj biednym! Masz do tego prawo... Każdy powinien mieć tyle na ile zapracuje... A jakim prawem mi zabierają 40% podatku? Na takich analfabetów, co do dzisiaj pisać nauczyć im się nie chciało? Kiedy ja rano o 6 jadę przez miasto.. cała w stresie do pracy, po wielu latach nauki i starań.. codziennie oglądam zadowolonych meneli, którzy czekają na otwarcie sklepu. Za co piją pytam się???? Za moje ciężko zapracowane pieniędzę... Najłatwiej powiedzieć masz, to daj.. A nikt nie zapyta ile mnie to kosztowało... Tylko daj i daj ...

Gość sandrusia 23
\zadowolona,głupio myslisz

Gość a... sandrusia 23
Białoruś jest tuż... tuż... kupuj bilet i hajda 🖐️

Gość Zadowolona...
sandrusia 23 ale gdzie do tej pracy??? jak masz dziecko to odpada nikt cie nie przyjmie.Jak chcesz dostac prace to musisz byc dyspozycyny tyrac najlepiej 12 h i zdeklarowac sie ze nie załozysz rodziny ,wiec dzieki naprawde super.tylko tu mieszkac" A ty myślisz, że Ci zarabiający po kilkanaście tysięcy to mniej pracują niż 12 h? Niektórzy z nas tyrają i po 20 h, jeśli zajdzie potrzeba. A Ty chcesz od nas kasę za darmo, bo masz dziecko! Nie z nami masz to dziecko! Nic ci nie jesteśmy winni!

Gość Zadowolona...
sandrusia 23 - nie wyciągaj łap po cudze!!

Gość a... sandrusia 23
kogo ma obchodzić twoje dziecko? Państwo? to oddaj je do domu dziecka ;)

Gość anananananannaaaa
ona w ogole jest glupia i ograniczona. tylko czlowiek majacy poziom nie ocenia czlowieka po jednym czy dwoch komentarzach. nie uzywam polskich znakow dlatego mnie poniza czy dlatego bo zrobilam blad w wyrazie moher? jest tepa, ograniczona, prosta kobita

Gość Zadowolona...
Ja mam 30 lat i dotąd nie miałam czasu na dziecko. Zwyczajnie nie było na to czasu. Musiałam zapieprzać jak wół pociągowy.. A teraz przyjdzie taka, co się tylko rozmnożyła i oczekuje, że mamy ją utrzymywać!!!

Gość do anananananannaaaa
daruj sobie trolllu te mądrzenia : a poza tym kto ci broni pisać diakrytyki?

Gość jak to ma państwo
nie obchodzic dziecko?? Ma obchodzić i to bardzo bo to jest przyszły podatnik a ktoś musi utrzymywać tą armie urzedników co tusku pozatrudniał.

Gość anananananannaaaa
zadowolona mowil ci juz ktos ze jestes perfidna suka?

Gość Zadowolona...
Bo ona nie ma zamiaru pracować po 12 h... Królewna czeka, aż jej dają.. bo ona nie ma za co "rzyć". Naucz się chociaż po polsku pisać. Kto to twoje dziecko będzie uczył? Też my?

Gość jak to ma państwo
ty Zadowolona to powinnas płacic dodatkowy podatek tzw "bykowy" bo bez reformy emerytalnej i ubezpieczeń społecznych cudze dziecie będą pracowały na takiego woła jak ty

Gość tusku tusku tusku
wszystkiemu winien "tusku" :D a może też "busku", "kaczku", "lepru" i inni?

Gość Zadowolona...
Dziecko powinno interesować rodziców. To oni zanim się rozmnożą powinni się zastanowić, czy są w stanie utrzymać dziecko, a nie liczyć, że państwo zabierze innym, aby nieroby utrzymywać.

Gość trollu czy ktoś ci mówił
że jesteś nie tylko głupia ale też brzydka?

Gość sandrusia 23
no własnie dziecko powinno panstwo najbardziej obchodzic ty wybrałas byc sama,a ja chce miec rodzine i min 2 dzieci i chce by panstwo pomogło bo moje dzieci beda podatnikami i na twoją dupe beda tez robic

Gość jak to ma państwo
jeśli tak że tylko na rodziców to spada to jak się skończą twoje marne składki na emeryture pani Zadowolona to tylko eutanazja

Gość sandrusia 23
zadowolona,czyli mam rozumiec ze nie bedziesz pobierac emerytury z zusuu,acha bo tak rozumiem twojw wpisy,Pamietaj o tym biorac emeryture na starosc bedziesz brac pieniadze mojego dziecka bo ono bedzie zapierdalac na twoja dupe pomyslałas???chyba nie

Gość Zadowolona...
"bykowe" o ile się nie mylę dotyczy starych kawalerów... Pomijając, że jestem kobietą, to mam męża. Tylko w odróżnieniu od czekających, aż inni na nich zarobią - sami chcieliśmy się dorobić, a potem pomyśleć o dziecku. To takie dziwne? Łap po cudze nie wyciągam!

Gość uwaga: socjaliści na forum
będą bić i grabić kapitalistów, bo wszystko to nasze :D

Gość Zadowolona...
sandrusia 23 - analfabetko, przecież ciężko pracuje! Ja na swoją zapracuje, oraz utrzymuje ciebie i twoje dzieci.. które z pewnością jeszcze sobie zafundujesz...

Gość uwaga: socjaliści na forum
sandrusia 23 - nie miałać chyba matki i wychowywała cię ciotka ulica :D

Gość sandrusia 23
zadowolona,,nie waz sie pobierac emerytury ty płacisz teraz na kogos ,a pozniej kktos bedzie placil na ciebie ooooo tylko ciekawe kto jak dzieci nie bedzie

Gość jak to ma państwo
Nie socjaliści. Jeśli ja dopłacam do czyjegoś wykształcenia ( chociaż jestem 5 lat po obronie i od 5 lat mnie to pierd....) to niech ktoś dopłaca do moich dzieci.