Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coooooooooooooo co

przy biegunce odstawia się mleko modyfikowane ???????????

Polecane posty

Gość coooooooooooooo co

tak wyczytałam :o to co ja mam podac jak mala ma 3m-ce i nic poza modyfikowanym nie je :/

Gość etarnal
to prawda ze dobrze odtawić albo dawać rozrzedzone ale takiemu maluchowi nie odstawisz mleka. chodzi o starsze dzieci

moj maly lezac na kardiologi w wieku 3 miesiecy mial biegunke dawali normalnie mleko plus dodawala dietetyczka wtedy kleik ryzowy do niego. potem mial rotawirusa jak mial 7 miesiecy pomimo ze jadl wiele juz tez w szpitalu normalnie dostawal mleko z kleikiem

Gość mamamamam26
nie odstawiaj - dawaj probiotyk typu linex baby albo dicoflor 30 do mleka

Gość mama urwisa małego 2
o rany, ale gdzie wyczytałaś ? chodzi o starsze dzieci, powyżej 3 lat !

Gość jajajajajajajajajja
to raczej wy glupoty czytacie, oczywiscie ze trzeba odstawic mleko, do mamy 2 latka, jakie powyzej 3 roku, przeciez jak dziecko ma biegunke jak ma na przykład 2 lata to co dajesz mu mleko normalnie tak?? gratulacje, przecież jak dziecko się zatruło czy ma na przyklad jelitówkę to mleko jeszcze bardziej podrażnia może mu jeszcze danio dajesz dawaj mu kleik ryżowy dziwne ze ci tego lekarz nie powiedział i ewentualnie 1 miarkę mleka na 90 ml wody nic mu przez parę dni nie bedzie

Gość mama urwisa małego 2
dzieciom poniżej 3 lat w drastyczny sposób nie zmienia się diety przy biegunce moja siostra jest pediatrą pa :) znikam forever

Gość jajajajajajajajajja
oczywiście jak wszędzie co pediatra to ine zdanie ale nie spotkałam sie żeby przy biegunce podawać dzieciom mleko no sory :/

Gość mamamama26
wyobrażacie sobie u dziecka 3 miesięcznego odstawić mleko? chyba na mózg upadliście!!! przecież to jego jedyne pożywienie - co ma o wodzie żyć? - na kleik za wcześnie troche itd - dzieciom podaje się preparaty nawadniające - są w aptece - niepamiętam nazwy ale sa takie dla niemowląt przy biegunce i daje się probiotyk - dicoflor 30 jest podobno super przy biegunce

Gość co za de.........l.....
Ty mama 26 czytaj ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!! zasadą jest że sie odstwia mleko, za wyjątkiem niemowlaków co jedzą tylko mleko i za małe sa na inne pokarmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!