Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siposkadross

Bad romance:(

Polecane posty

Gość siposkadross

Witam , prosze doradzcie mi. co zrobic. mam dziewczyne od 3 miesiecy albo 4 i mam z nia pare problemow. a mianowicie ona jest taka ze strasznie lubi sie napalac na kolesi wystawia sobie foty na nk od roznych typkow i mnie to wnerwia a ona tlumaczy ze to nie znaczy ze mnie nie kocha i poprostu oni jej sie podabaja, doloze jeszcze ze na samym poczatku zwiazku juz mnie zdradzila , hmmm bylismy 3 dni ze soba noo ale wybaczylem bo ona sie calowala z innym, a bylem pewny z zaluje, a drogi problem to jest to ze ma 18 lat a strasznie jest podatna na zdanie rodzicow, nie odbiera moich telefonow gdy dzwonie bo sie boi co rodzice powiedza ze ktos dzwoni do niej itp. co mam z taka dziewczyna robic?? czy ciagnac ten zwiazek czy nie ?

Gość agagydal
Oooooo, oooooo, oooooo, kot in a bed romens!!!

Gość siposkadross
jeszcze jedno, jak ostatnio była u mnie i poszłem zrobić herbaty to jak wróciłem to ona lizała jajka mojego psa Tofika, zapytałem, co robisz a ona, że coś upuściła, nie wiem co o tym myśleć

Gość siposkadross
pomuszcie bo nie wiem co robić, czy jej powiedzieć co myślę o tym fszystkim?

Gość dsvdvv
Jeśli masz poważny stosunek do siebie samego i szanujesz siebie, to już dawno powinieneś ją rzucić.

Gość rtyrtytry
jedyne co mozesz zrobic to kopnąc w zad te dziwke, im dłuzej bedziesz z nia chodził tym gorzej bo bedzie bardziej bolało a ty... widocznie jestes boli dupa skoro dałes jej szanse po tym jak cie zdradziła bedac kilka dni razem, lepiej nie miec nikogo niz cierpiec przez takich ludzi jak ona, jak pojdziesz do liceum to moze w koncu to zrozumiesz a narazie ona jest nieletnią kurwą a ty zwyczajnym zdesperowanym frajerem przez duze F

Gość siposkadross
moze i macie racje ladna dziewczyna ale szkoda ze sie nie szanuje... zyciee .

Gość tryptoteoretyk
ile Ty masz lat ?

Gość siposkadross
mam 19 lat.

Gość siposkadross
dzieki za rade:P