Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna fantazjująca

!!!!!!! tylko dla kobiet w związkach !!!!!!!!!

Polecane posty

Cześć dziewczyny Jak to jest u Was, będących w długo trwających związkach, w małżeństwie Czy fantazjujecie w myślach na temat innych mężczyzn niż ten Wasz? czy są to wyimaginowani faceci? czy może ktoś z Waszego otoczenia? czy może ktoś znany w mediach? Jak to z Wami jest? Czy nie macie wyrzutów sumienia jeśli tak fantazjujecie? Czekam na wypowiedzi, pozdrawiam serdecznie

Gość tretretretreretretre
nie tylko kobiety fantazjują, faceci przecież bez przerwy myślą o innych kobietach z którymi uprawiają seks.

Gość Lynch nie reżyser
Trzeba być nieźle omamionym, nie wiem czym (może religią), żeby mieć wyrzuty z powodu fantazjowania. Przecież to jest naturalne! Dla kobiet i mężczyzn.

ja ostatnio wciąz fantazjuję o moim znajomym, który odezwał się do mnie niedawno (znam go z czasów studiów) nie rozmawiamy na TE tematy ale zawsze była między nami chemia, lubiliśmy się bardzo myślę, że on nawet do mnie coś czuł.. kiedyś mi napisał smsa "kocham Cie" :D ale nie reagowałam na to bo byłam w związku a teraz o nim myślę, o jego dotyku, o jego zapachu, o tym jaki jest silny, jakby to było gdyby nas poniosło ehhh