Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welcome to the jungle

Mam doła, więc piję, a jest coraz gorzej.

Polecane posty

Taka refleksja ode mnie na dziś: nie ma nic gorszego niż gra przed ludźmi. To zawsze ja jestem tą, która pociesza, rozśmiesza, rozsyła pozytywne wibracje i dzieli się nadmiarem endrofin. Problem pojawia się wtedy, kiedy przychodzę do pustego domu, gdzie gadam do ścian i regularnie wyję z żalu nad sobą. Moje życie ma sens jedynie przy ludziach, a mój kontakt z nimi ogranicza się jedynie do kilku godzin dziennie. Nie mam faceta, bo nikt mnie nigdy nie chciał i już pewnie nie zechce, nie mam współlokatorów, prawdziwych przyjaciół, nie mam nawet psa, któremu mogłabym się wygadać i do którego mogłabym się przytulić kiedy mi źle :( Wolałabym być chora i mieć nad sobą wianuszek ludzi, którzy się nade mną litują, a tak to jestem sama na świecie, do tego żałosna, chlam dla poprawy nastroju i nagminnie użalam się na kafetełe. Ja pierdolę 😭

nie tylko w związkach .... ale czasami są takie chwile gdy człowiek czuje się samotny w czterech ścianach....

Gość zawsze głosuję na JKM
znajdż sobie kogoś

"znajdż sobie kogoś", łatwo mówić, trudniej zrobić. Nie jestem jakimś totalnym pasztetem, jestem przeciętna, a i tak nikt mnie nie chce. Widocznie taki mój los, przegrywać życie w samotności :o Jestem najebana w trzy dupyi czuje się żałośnie, gorzej być nie mogło :(

Gość czesc psp
:classic_cool:

Gość njjnjnjnjnjn
to nie pij bo pogorszysz swoja sytuacje :( zapisz sie na aerobik lub cokolwiek co ci odpowiada jakies kursy tam poznasz ludzi a moze nawet tego jedynego???? a tak po zatym to chcialabym miec dla siebie czasem tylko 4 sciany eh tak zle i tak nie dobrze :(

Gość zawsze głosuję na JKM
może zmien środowisko , może nie jestes pasztetem tylko masz słaby marketing

Gość fejsbooch
Jestem w trochę podobnej sytuacji jak Ty, też większosc ludzi myśli, że jestem szczęśliwa, a tak naprawdę chciałabym dużo rzeczy w zyciu pozmieniac. Brakuje mi tylko siły, żeby wszystko poukładać.

To wynajmij pokój jakiemuś współlokatorowi ,albo się wprowadź do współlokatorów np.. jeździj czesto do domu skoro jesteś samotna ,albo nawet zamieszkaj z rodzicami.. Faceta pewnie nie szukasz nawet bo nigdzie nie wychodzisz itd. a psa możesz sobie kupic przecież. nie lituj się tak nad sobą . To niczyja wina ,że sama się zamykasz

Jak to nie jesteś pasztetem ,ale nikt Cię nie chce ? przecież nawet brzydkie mają faceta to Ty czemu niby nie możesz go mieć? nie szukasz go i tyle ,a on sam nie zapuka do Twoich drzwi

Gość dziewczę333
WTTJ ja Ciebie bardzo dobrze rozumiem. I wiem, że nie chcesz pocieszania. Przynajmniej ja tego nigdy nie chciałam. Też jestem samotna chociaż nie sama. I wiem, co to znaczy samotność. Nigdy nie zapomnę mężowi tego, że zostawił mnie samą kiedy dowiedziałam się, że nie jestem w ciąży po nieudanej inseminacji, że nie pomógł mi się z tego podnieść. I matce, która niby nie chce się wtrącać się w moje życie a tak naprawdę ucieka od problemów i nigdy nie potrafiła mnie wesprzeć.