Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarno

badanie krwi -pytanie

Polecane posty

Gość Czarno

Witam mamy .Mam takie pytanie na które powinnam sama znać odpowiedz ale to było tak w szoku podpisywane że nie pamiętam co pani pielęgniarka mi mówiła a wiec tak jak urodziłam dziecko przyszła do mnie pielegniarka z pytaniem czy wyrazam zgode na badanie krwi dziecka na rózne choroby wrodzone (podajże bo tego tez zabardzo nie pamietam;/)ja sie oczywiscioe zgodziłam no i dała taka małą karteczke do podpisania że sie zgadzam ,powedziała ze wysyłają próbkę krwi do warszawy i stamtąd ma przyjsc odp jesli nie przyjdzie do jakiegoś czasu(WŁASNIE NIE PAMIĘTAM DO JAKIEGO)to wszystko ok dziecko zdrowe .NO I MOJE PYTANIE ILE TRZEBA CZEKAĆ NA ODP jesli coś nie tak jest (ale miejmy nadzieje ze jesli nie przyszło to juz nie przyjdzie)Jesli ktoś wie o co mi chodzi prosze odp .

Gość Czarno
BO WYDAJE MI SIE ZE MOJE DZIECKO MA HIFA :/

Gość Debilowaty człowieku
no jeszcze sie troszke podszywaj za mnie heh jesli chcesz wiedzieć to nie na to są te badania TŁUKU!!pozdro ;]

Gość gruu
czeka się dwa tyg - jeśli nie przyjdzie nic to wszystko ok - natomiast jesli przyjdzie to tez nie wpadac od razu w panike bo moga tylko chciec powtorzenia badan dla pewnosci

no bo juz 4 miesiace zaraz i nic nie przyszło wiec ok :) dziekuje za NORMALNE ODP a Ciebie TŁUKU jeszcze raz pozdrawiam :)

To nieprawda, że zawsze odpowiadają. Tylko wtedy, kiedy są wątpliwości co do wyniku, albo kiedy dziecko okazuje sie chore. Na ewentualną wiadomość trzeba czekać do miesiąca.

gruu ,jankesa,karenina wam Dziękuje :)

no jestem torche jebieta ao co zrobie o sie sa podzywy to ja nudzi mi sie troche dzieciak spi takze buszeju po necie i tak mysle ze ma hifa

Gość durnowaty człowieczku
jak masz coś do powiedzenia to po polsku poprosze bo nie rozumiem Twojego języka ...:) Idjotoooo!! dobranoC Kochany debilku życze zebys jutro wstał troszke mądrzejszy i z lepszą Polszczyzną :)