Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Catalina1

WASZE ULUBIONE DANIA

Polecane posty

Gość Catalina1

Mogą to być ciasta,torty,przekąski,obiady,kolacje,napoje,ryby,warzywa,zupy,sałatki,przetwory.Nawet przepis jak ktoś ma.

Gość Catalina1
Pekinka z ogórkiem Składniki * 6 dużych liści kapusty pekińskiej * 1 ogórek wężowy * 3 łyżki kukurydzy konserwowej * 3 łyżeczki słonecznika * 1,5 łyżki majonezu * 1,5 łyżki jogurtu naturalnego * bazylia * sól * pieprz Etapy przygotowania Liście kapusty pekińskiej myjemy, osuszamy i targamy na mniejsze części usuwając przy tym głąby. Ogórek obieramy, myjemy i kroimy w kostkę. Do tak przygotowanej kapusty i ogórka dodajemy kukurydzę, słonecznik, majonez, jogurt i szczyptę bazylii. Wszystko dokładnie mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem.

Gość Catalina1
bo ja to lubie sernik czekolodowy i do tego ogórki z paryka w srodku pyszotaaaaaa

co jeszcze lubie niech pomysle gofry z keczupem i majonezem a do tego do tego majonezu bita smietana rewelacja

Blackmail tez dobre ale do gołabkow polecam dodac orzy wloskie i rodzynki a do lasagne wiórek kokosowych pyszne to jest

Wiejska kura, własnoręcznie przygotowana pizza, sałatka grecka...oj dużo tego bo lubię jeść;)

Gość Catalina2
O już się ktoś podszył pod moim nickiem bez mojej wiedzy i jeszcze zaczernił.

Gość Eliza568
Podnoszę

krupnik na zeberkach, żurek z jajkiem, placki ziemniaczane z kwasna smietaną (ale rzadko robię, za dużo roboty)

Sałatka Cezara i pstrąg z grilla w ziołach. Niestety, rzadko mam okazję się tym uraczyć :(

oooo kaczka, kaczka, kaczka... najlepiej faszerowana, kruchutka.... sie posliniłam aż ;)

Gość Eliza568
Podnoszę

Gość kocham jedzonko
pizza, spaghetti, ruskie pierogi, sałatki różne

Gość malagenia
Od jakiegoś czasu jestem fanką owoców morza. A to od kiedy spróbowałam gotowanych mule w białym winie które są podawane w krakowskiej restauracji Le Scandale. Naprawdę smakują rewelacyjnie. Dzięki temu przekonałam się właśnie do dań tego typu.