Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taaaaka jedna...

MÓJ OJCZYM MNIE PODRYWA??

Polecane posty

Gość a taaaaka jedna...

mam taki problem, otóż nie wiem jak to odebrać....mój niedoszły ojczym(niedoszły bo się rozstał z moją mama jakiś tmiesiąc temu) od zawsze smesował ze mną, bo nigdy nie mieszkał z moją mamą, zawsze pisał jakieś smsy..potem to było tak ze jak pisalismy to po pare godzin, o jakis pierdolach, moim zdaniem to troche pod flirt podchodzilo...ja nie chcialam ale jak on sie uczepil to nie bylo bata, juz wtedy mi sie to dziwne wydawalo bo niby jest z moją mamą a bez przerwy pisuje do mnie... a teraz jak sie rozstali mysle sobie ze bede miala spokoj, ale nie on ciągle pisze, teraz nawet do kina mnie zaprosil( podkreslil ze jesli mama się zgodzi)nie wiem co o tym myśleć?? myslicie ze to normalne, ze poprostu chcemiec dobre stosunki ze swoją niedoszłą przyszywana córką, czy ewidentnie o cos mu chodzi?? nie wiem czy cos z tego zrozumieliscie ale ciezko mi to opisac

Gość rewrewrewrewrw
nie sms-ował z tobą, tylko sms-waliście razem ze sobą a to różnica. nie zwalaj winy tylko na niego bo do tanga trzeba dwojga niestety. jak suka nie da, to i pies nie wieżmie. a on myślę, że chce cię przelecieć.

Gość a taaaaka jedna...
no niby pisalismy,ale to nie bylo pisanie nie wiadomo o czym, tylko o jakichs pierdolach....ale serio myslicie ze może mu o to chodzić? bo ja zaczynam się martwic

Gość perła_z_lamusa
chce Cię puknąć:) Jak nic. Intuicja raczej Cię nie myli. Ile masz lat? Myślę, że to taki sprawdzian, te kino. Liczy, że jednak nie zapytasz mamy, że nic jej nie powiesz. I wtedy z górki już:)

Gość perła_z_lamusa
ille masz lat?

Gość a taaaaka jedna...
18 mam, kurde....ale myslicie ze to moja wina?? ja naprawde jak z nim pisalam w zyciu by mi przez mysl nie przeszlo ze on ma takie mysli dziwne...mnie starsi nie kręcą...nawet tylko13 lat starsi,tak jak on

Gość perła_z_lamusa
Nie, to nie Twoja wina, ale nie brnij w to dalej. On wyczuł szansę. Nie umiesz postąpić stanowczo, stary ma więcej życiowego dośwadczenia, więc nie działa ostentacyjnie. Wie, że się przestraszysz, jeśli będzie działał zbyt odważnie. Stąd kino. Później jakiś spacer. Później coś tam srośtam. Radzę Ci otwarcie pomówić z mamą. Mówiłaś jej, że z nim piszesz?

Gość rtretertertret
to on jest młodszy od twojej matki? no bo matka przecież nie rodziła cię w wieku 13 lat przecież

Gość a taaaaka jedna...
o tym ze pisalismy wczesniej wiedziala....teraz, po tym rozstaniu, jej nie mowilam, bo nie bylo to czesto, a jak juz pisal to glownie on, ja mu wysylalam jakies zdawkowe odpowiedzi...albo co myslicie o takiej wiadomosciach w stylu sugerowania ze moja mama jak ja sie postaram to niedlugo bedzie babcią itd itd, ze niby w zartach.....on ma troche specyficzny charakter, sama nie wiem moze przesadzam

Gość a taaaaka jedna...
mlodszy o 6 lat od mojej matki

Gość perła_z_lamusa
Pomyśl sama, czy Twojej mamie podobałoby się to smsowanie? Chyba nie. Nie musisz robić z tego wielkiego halo, po prostu napomknij jej (ze zdziwieniem w głosie), że jej ex proponuje Ci kino. Nie ukrywaj tych smsów, bo sama na siebie bat ukręcisz. Nie wyjdziesz na tak niewinną, jak byś chciała. Napisz mu, że mama sobie nie życzy, byś utrzymywała z nim kontakt i tyle.

Gość a taaaaka jedna...
chyba tak zrobie, bo skoncze w koncu tak jak ta dziewczyna ktora zalozyla tu kiedys topik "przespalam się z ojczymem" ...zartowałam...:D

Gość perła_z_lamusa
noo...a Ty na dodatek tylko dlatego, że nie umiałaś odmówić:) Ech, te facety...zero przyzwoitości. Masz dobry kontakt z mamą?

Gość a taaaaka jedna...
tak, bardzo dobry, na szczescie;p

Gość perła_z_lamusa
no to nie ukrywaj przed nią tych smsów. Zanim będzie za wiele, by opowiadać:) bądź niezłomna! pozdrawiam:)

Gość a taaaaka jedna...
dzięki za rady;)

Gość gość
Moj ojczym dziwnie sie zachowuje i roznie mi przygaduje a to mnie troche i podnieca i doluje,on mysli ze ja moze bym chciala na dwa h..je.Ja mam chlopaka i mie zaladowuje ze czasami nie wytrzymuje jak mnie maltretuje i te parenascie centymetrow do srodka mi laduje,a na koncu mu ta jego pale zawsze wylizuje