Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama23

sama już nie wiem...

Polecane posty

Gość kama23

Dziewczyny powiedzcie mi, bo sama już nie wiem co mam robic...jestem z chłopakiem od 7 lat, już raz się rozstaliśmy po trzech latach bycia razem bo był wobec mnie chamski po pół roku przerwy wrócilismy do siebie i zmienił się, zamieszkaliśmy razem, a teraz znów mamy kryzys... momentami wydaje mi się że my nie mieszkamy razem, tylko obok siebie...znów jest chamski, w ogóle o mnie nie dba, przeklina...mam ochotę zerwac ale boje się że go kocham i będę żałowac, poza tym tyko czasem tak mocno się kłócimy, czy ten związek ma sens??? dodam że zaczełam z nim chodzic w wieku 16 lat teraz mam 23, a co jesli to nie ten i marnuje zycie? a może to ten jedyny i to normalne...

Gość hm............ ....
ten jedyny by Cie tak nie traktowal...a dlaczego taki sie zrobil? ma jakies problemy?

Gość kama23
nie to ja wtedy z nim zerwałam, bo moim zdaniem poczuł się juz taki pewny że wszystko może bo i tak będziemy razem, i teraz jest chyba to samo, on nie ma kłopotów, nawet mówi o ślubie, planujemy razem przyszłośc ale wkurza mnie że on zawsze się n mnie wyrzywa jakbym to ja była winna za całe zło tego świata i w dodatku te przekleństwa, to nie tak że on mnie wyzywa ale ja w ogóle nie lubię jak to roboi w mojej obecnosci

Gość kama23
Ale zmienił się, znów się starał i tak było nawet dłuższy czas...Wiem, że dwa razy nie wchodzi się do tej samej rzeki, ale wytrzymałam bez niego pół roku, myślałam że to wystarczy żeby zapomniec, w tym czasie nawet wyjechałam na studia do sąsiedniego miasta, ale tęskniłam ciągle za nim...