Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katkatkaty

Szybko sie mną znudził...

Polecane posty

Gość katkatkaty

Po jakim czasie facet sie wami znudził do tego stopnia że nie mógł dojsć?

Gość katkatkaty
upupupup

Gość 234234
Czasem facet nie może dojść bo ma cięzki dzień.

Gość katkatkaty
Tyle że mój codziennie siedzi w domu bo nawet pracy nie ma...wogole dzis podchody robił taki napalony był a jak przyszło co do czego to zrzucił mnie z siebie i sie obraził;/

Gość katkatkaty
wypowie sie ktoś jeszcze?

Gość U kapułera
Mój facet to w ogóle jakiś dziwoląg. Ma małego i chudego penisa, no ale pomyślałam: "Może mały, ale wariat". Niestety się przeliczyłam. Mój luby preferuje seks przy zgaszonym świetle, pozycja tylko klasyczna, do tego pod kołdrą (bo mu zimno!!!). Jak już się "kochamy" to wykonuje jakieś dziwne ruchy (mam wszystko poobcierane po seksie) i mnie przygniata, że ciężko mi oddech złapać...

Gość katkatkaty
Szkada gadać ja jestem ze swoim 2,5 roku mam 20 lat jestem szczupła mówi mi ze jestem ładna ale nie potrafi dojsc. Czego moze mu brakowac jest ciągle wypoczety, wyluzowany.Dzis mi powiedził po nieudanym sexie "poprostu mnie nie podniecasz" Teraz siedze u niego w pokoju bo ostatni autobus do domu mi zwiał i nie wiem co ze soba zrobic:(((((((((((((((((((((

Gość kobietka-32-
u kapulera -ale sie usmiałam:D

Gość katkatkaty
Przy zgaszonym świetle rzeczywiscie niezbyt miłe... pewnie wyobraza sobie że sie kocha z inną;/

Gość gsfvgszdfrgvsz
powiedział Ci że go nie podniecasz? :O daruj sobie kolesia, dobrze Ci radzę.. 🖐️ Widać, że jest gówniarzem albo szuka pretekstu do rozstania. Jak zareagowałaś na to ?

Gość katkatkaty
on dokładnie powiedział tak"nie podniecasz mnie ale jakoś trzeba z tym życ"poczułam sie jakby ktoś mi wbił noz w plecy. Kur**a przecież ja nawet nie bede mogał usnac. Jeszcze zapewne gdy pojade do domu to on sie odezwie i bedzie mi gledził jak za mna teskni. Mam tego dosyć! Zapytałm sie po tym co mi powiedział czy mówi serio. On odpowiedział "dzis tak" Nie wiem co to miało zanczyc....

Gość U kapułera
Możliwe, że sobie kogoś wyobraża, ale wątpie, że znalazłaby się druga święta, która znosiłaby jego upodobania łóżkowe. Tak, czy siak, nie mam zamiaru marnować czasu, bo teraz jesteśmy młodzi (ja mam 20, on 21) i aż boję się pomyśleć co będzie później

Gość kkkkkiiiiikkkkaaaa
Ja jestem z moim 10 lat i cały czas jest git:D Ale my wiemy, co lubimy i staramy się urozmaicać współżycie.Seks jest średnio 3 razy w tygodniu (po 5 latach małżeństwa), z jedyną dłuższą przerwą na ciążę:)

Gość jjjjjjjjjj jjjjjjjjj
Przykro mi ale on sie nie wkurzyl na Ciebie dlatego, ze to Twoja wina, tylko dlatego, ze chcial ja na Ciebie zwalic. WIelu facetow ma wielki problem z 'dojsciem'. Przyklad mojego bylego... NAJKROCEJ kochalismy sie 45 min, raz pobil rekord- 4h zanim doszedl. Szczerze mowiac w pewnym momencie stracilam cala ochote na jakikolwiek seks z nim bo dla mnie to bylo koszmarnie zbyt dlugo.. i tak jak Twoj, byl mega mega podjarany, teksty typu ze dzis to szybko skonczy a ja po godzine juz nie bylam podniecona tylko wkurwiona ze znow to samo. Problem jest w nim, gdzies w jego glowie ... (P.S. moj eks tez sie opierdalal calymi dniami co bylo glownym powodem naszego rozstania, wyszlo to z niego po 3 latach dopiero)

Gość katkatkaty
dzieki juz doszlam :)

Gość cccxcxc
Napewno winę na ciebie zwalił. Nie może dojść i ma problem. Ale nie ma co go usprawiedliwiać, Bo to flanelowy ch... Znajdź innego, bo napewno zasługujesz na cos lepszego