Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

Macie konto na tym całym facebooku?

Polecane posty

Gość zte lan
nain kiedyś sie zarejestrowałem ale nie ogarniam tej strony:O w choooj przycisków skasowałem

Gość jgfn
ja mam, i zaluje, wszystko po angielsku, i nie wiem jak usunąc to badziewie :O😭

Mam, ale to beznadziejne. Czasem wchodzę i przyjmę pare zaproszeń i na tym kończy się moje korzystanie z tego portalu.

Gość niektóre z was to
ja na szczęście tego uniknęłam :)

Gość cześć Cartman
dawno Cię nie było 🖐️ Mamy :classic_cool:

Gość cześć Cartman
jgfn - dać Ci linka do usunięcia? ;)

Gość LoveIsInTheAir
mam i ogarniam. za to NK nie mam, bo irytują mnie reklamy. fajny portal z tego facebooka, tylko trzeba pamiętać, żeby nie akceptować zaproszeń do dennych aplikacji i od nieznajomych, bo potem spam się robi i dupę trują lovelaski zza granicy. i nie zaczynaj grać w gry! http://roxanne.pl/prezent_na_walentynki.php

Gość lepszeodnk
jak to po ang? :D Przeciez wybierasz sobie wersje jezykowa strony,debilu :D Facebook ma swietne aplikacje,dobry layout,ciekawe funkcje, zwlaszcza przydatny dla ludzi,ktorzy maja obcojezycznych znajomych.

Gość cześć Cartman
przyjmuję zaproszenia od każdego (zawsze można usunąć gościa) nie gram w nic bo mnie to nie bawi niektórzy znajomi mają zaje­biste archiwa mam tylko jedną znajomą z Polski

Gość gdziestamzalasaaaami
mam, uwielbiam i jestem uzalezniona Czesto jezdze do zupelnie nieznanych osob wiec moge pozostac z nimi w kontakcie, blizej ich poznać przez FC bardzo lubie FC, dodawanie fotek jest bezplatne nie to co na NK kiedys bylo ( nie wiem jak teraz bo juz tego nie uzywam) mam zablokowana opcje znalezienia mnie na FC, wiec tylko ja dodaję nie gram w gry nie bawie sie w zadne aplikacje

Gość grantka
mam konto i bardzo je lubie. przeciez mozna zmienic na jezyk polski wejdz na ; swoj profile zjedz kursorem do samego dolu strony,bedzie tam ; Facebook 2011 English, kliknij na English i pojawi sie mnostwo jezykow i w tym tez jezyk polski,powodzenia