Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasia.es

rok przerwy

Polecane posty

Gość kasia.es

Czesc...piszę ponieważ prawdopodobnie przez swoją głupote..nie obronie inżyniera.. jest luty.. do nastepnej obrony mam cały rok.. i zastanawiam się co przez ten rok zrobić.. zeby potem nie myśleć ze kolejny rok w plecy ..myslałam o wyjeździe za granice do koleżanki .. ale anglia średnio stała się już opłacalna.. zresztą grono osob też nieciekawe.. myslałam też o praktyce bądź stażu.. ale wtedy bym była cały czas na garnczku u rodziców.. ale z drugiej strony miałabym jakąkolwiek przewagę nad osobami ktore zdadzą inżyniera w tym roku i pojda na magistra...pytam o jeszcze jakieś propozycje.. albo proby spojrzenia na sytuacje pozytywnym okiem... bo gdyby cos mnie nie powstrzymywało... chyba to ze wiara moja podupadła w ciagu ostatnich lat.. to bym sie pocieła... iiiiiii tak na koniec.. jak wytłumaczyc to ze brzydko mowiac zapierdzielałam poł roku.. uczylam sie malo spałam.. zawaliłam cala sesje w ciagu 3 tygodni .. bo nie wiem czemu ? nie uczyłam się bo nie.. bo wszystko inne bylo ważniejsze.. wiedziałam co bedzie jak sie nie bede uczyc...ale czemu tak zrobilam nie mam pojecia.. i zaczynam sie zastanawiac czy aby napewno wszystko jest ze mna w porządku..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować