Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roosałka

Och, Karol 2

Polecane posty

Gość roosałka

Wróciliśmy właśnie z kina z chłopakiem. Poszedł do łazienki, żeby się przygotować do striptizu... Żartuję ;) Nie dał się namówić. A szkoda, bo po tym, co zobaczyłam w filmie z tytułu nabrałam ochoty na takie przedstawienia. A tak to tylko wywołuję w pamięci panów Adamczyka, Małeckiego, Rutkowskiego, Stelmaszyka, którzy odtańczyli seksi taniec w filmie. A sam film bardzo pozytywny. lekki, śmieszny, relaksujący. Sporo sympatycznego śmiechu, nic chamstwa i żadnych wymuszonych i śmiesznych na siłę żartów. Panie piękne, panowie też apetyczni do wyboru do koloru w całym przedziale wiekowym. Ładne widoczki, letnia muzyka. Sympatyczny film i bardzo dobra komedia. Polecam.

Gość Weraandka
hahaha, szkoda, że nie dał się namówić, ja po seansie głośno namwaiałam mojego, żeby zaserwował mi to co chlopaki na ekranie i chyba się trochę speszył :] Również polecam, bo to bardzo dobra rozrywka. Piosnkę Kukulskiej już od dawna nucę pod nosem. Tytułowy Karol nie docenił tyle piękna i delicji pod jednym dachem, tylko ciągle szukał więcej i więcej, a raczej kobiety same go znajdowały. Nawet sędzina (Kasia Figura) chciała go zaprosić w Bieszczady :) 8,5/10 bo mogło być więcej golizny, za to mamy seksowną bieliznę :).

Gość do olutki
nie to forum, spamujacy pustaku :O

Gość Danuuusia
Według mnie ten film to lekka i przyjemna komedia-romans. Może nie powala fabułą, ale dla ludzi lubiących tego typu gatunek pewnie jest godny polecenia. __________ Oglądaj i pobieraj filmy bez limitów! http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość pierdziel
Twoj link przeciez nie dziala...