Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy help!!!

Moi rodzice uprawiają seks bardzo głośno.

Polecane posty

Gość pomocy help!!!

Robią to często i nie mogę spać w nocy. To dla mnie bardzo krępujące. Co mam im powiedzieć? ;/

Ehm nie no mnie też by głośny sex rodziców krępował. Co innego jakbym usłyszała idąc do ubikacji i przechodząc obok ich sypialni ale jednak słyszeć u siebie to niczyjego sexu by mi się nie widziało. Co powiedzieć to zależy ile masz lat i jakie podejście. Ja moim teraz mogłabym prosto z mostu walnąć "bzykajcie się troszkę ciszej" ale parę lat temu to bym chyba zagadała że chyba jakieś koty się już marcują bo dziwne hałasy w nocy słyszałam ;)

Gość grysska22
koniec z seksem to pierwszy krok do rozpadu małżeństwa.-- haha dla niektórych kobiet to dopiero początek szczęścia :D nie ma więcej bólu głowy itp.

01:24 [zgłoś do usunięcia]grysska22 koniec z seksem to pierwszy krok do rozpadu małżeństwa.-- haha dla niektórych kobiet to dopiero początek szczęścia nie ma więcej bólu głowy itp. to wspolczuję takim paniom któe od seksu boli głowa

Gość grysska22
przecież takich pełno, gdzie wy żyjecie ? :classic_cool:

Gość grysska22
oczywiście chodziło o ból głowy przed

Gość grysska22
twoja też się taka zrobi :classic_cool:

Gość nikula bulu bula
a jakie to odgłosy? klaskanie pośladków czy raczej ochy i achy?

Gość do pomocy help
nie słuchaj tych wszystkich .Jesli rodzice sie kochaja a na nie szczęscie słyszysz ,to naprawde nic złego się nie dzieje jesli dwoje ludzi się kocha.Rozumiem,ze jestes młoda i te odgłosy są dla Ciebie gorszace .ALE TAK JUŻ JEST,ŻE rodzice czy inni ludzie uprawiają sex nawet po 60-tce więc nie myśl o tym.A jeżeli Tobie te odgłosy przeszkadzają to musisz jakoś delikatnie o tym rodzicom powiedzieć.Wiem ,ze to trudne ale postaraj się.Powiedz,ze kochasza ich bardzo ale to i to Ci przeszkadza....powodzenia :)

Gość biedna jesteś
Wstań i zrób jakiś hałas jak ich usłyszysz, może poskutkuje, a jak cię spytają, powiedz, że szukasz słuchawek. Może to im da do myślenia. Fajnie, ze twoi rodzice się kochają, ale widać nie mają za grosz przyzwoitości, żeby pomyśleć o Tobie,to nie jest miłe słuchać czyichkolwiek odgłosów seksu.

Gość nam dzieci zaczęły nalepiać
takie serduszka na drzwi:D nie wiedzieliśmy z mężem o co chodzi ,dopiero jak moja siostra przyszła i pyta co to za serduszka to córa a bo my im zaznaczamy jak ten tego:P:D ale mąż był czerwony hahahaha no ja zresztą też:P jesteśmy już cicho:P

Gość dfffqqfrwgrfe
nam dzieci zaczęły nalepiać fajne masz dzieciaki ;D ile maja lat???

Gość przyznam, że
mieszkam w bloku i często słyszę sąsiadów, przeszkadza mi to tylko wtedy gdy męża mam w delegacji :-p Bo jak jest to oni nas też z pewnością słyszą, ale nie chciałabym żeby dziecko nas słyszało.

Gość gość
mam tak samo mój nowy facet mamy jest fajny i tak dalej ale wkurza mnie to ze uprawiają seks po kilka razy dziennie i zbyt głośno to jest jednak raz mojej mamie napisałam sms mniej orgazmu proszę no i nie zadziało po kliku dniach zawrzałam test ciążowy w szawce ale ja nie chce mieć rodzeństwa teraz bo nie dawno co mi dziadek zmarł a moja mama mówi ze chce dostać jeszcze większe mieszkanie wkurza mnie moja matka i jej zachowanie jest strasznie głupie tak sadze

Gość kolmincra
dokładnie mam to samo

Gość gość
ja podglądam rodziców jak się kochają a się przy tym masturbuje mocno i potem mocno tryskam

Gość chce tak samo
Po śmierci taty -zginął w wypadku mama oddała mojemu mężowi kamerę ze statywem.Nie wiedziała że tam jest karta sd i różne filmy i zdjęcia na tej karcie.Mój mąż przeglądając kartę znalazł wiele interesujących rzeczy między innymi film gdzie tata przysięgał mamusi posłuszeństwo,całował ją po nogach i błagał żeby go trzymała króciutko.BYŁ TEŻ film na którym mama z sąsiadką robią tacie loda.Były też zdjęcia w plenerze nagie mamy z sąsiadką,oraz mamusia w miniówce bez majtek.Nie wiedziałam że w takim wieku 60 lat można robić takie rzeczy

Gość Seks rodziców
Kiedyś moja mama mnie zawołała do sypialni. Wiedziałam już o seksie itd ,bo miałam już 14lat. Wchodzę do pokoju a tam moi rodzice zupełnie nadzy! Zapytałam się mamy co chciała a ona mi powiedziała że chciała żebym jej podała przezerwatywy. Ja zdezorientowana zapytałam się gdzie są. Tata mi powiedział. Przyniosłam im chciałam jak najszybciej wyjść, ale moja mama kazała mi zostać. Powiedziała „Ucz się dziecko ucz, musisz być dobra w tych sprawach. Jak chcesz to zostań." Oczywiście wyszłam.Ale żałuję. Widok mojego taty ze stojącym k*****m i i mamy ze sterczącymi sutkami był naprawdę fajny. Od tamtego czasu moi rodzice uprawiali seks kiedy chcieli nawet przy obiedzie tata jej wkładał k****a do cipki. Nie obrzydzało to mnie. Nawet czasami chodzili nadzy po domu ja mogłam wchodzić do łazienki kiedy się kąpali itp. Wiem to dziwne ale nie mam im tego za złe bo dzięki im mój pierwszy raz był cudowny dlatego że im powiedziałam i wyszli wtedy z domu. Ps. Moi rodzice są trochę zboczeni i wgl. Mama nawet kiedyś opalała się bez stanika

Gość gość
co klapio jajcyny o wawryny i przenosi po parapecie czy przez wifi !!!

Gość gość
A ja mam radochę bo zainstalowałam kamerkę w salonie na dole i sobie oglądam jak tatuś p******i mamusię. Podoba mi k***s tatusia taki duży żylasty.Ostatnio dowiedziałam się co lubi mamusia.Daje we wszystkie dziurki a spust tylko do buzi,połyka wszystko.Tatuś zaś dowiedziałam się jak mnie nie ma w domu jest trzymany króciuteńko-maluje mamie paznokcie,pierze jej majtki,jak chce wypić piwo musi bardzo prosić mamę.Szkoda że w tym roku idę na studia i wyjeżdżam bo skończy się podglądanie