Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiszunio

Moja Żona ma ochotę na seks w środku nocy :-(

Polecane posty

Gość fiszunio

Czy to jest normalne, że przychodzi najczęściej ochota na seks np o godz. 3 nad ranem? Bo tak niestety ma moja Żona. Ona kładzie się spać o 22 ja o 23 i już nie mogę jej dobudzić :( natomiast Ona budzi mnie o 3, czy 5 nad ranem, gdzie ja wtedy śpię. Muszę jeszcze dodać, że ochotę to ma max 1 raz na tydzień. Nie wiem, ale wydaje mi się, że to nie są chyba normalne godziny, bo i oddech wtedy już jest nie świeży ;-) - wiadomo czasem można o takiej porze zaszaleć o ekstremalnych porach...

Gość brickhouse
niedobory,magnez.

Gość Adriiin
ciesz sie chlopie i ujezdzaj

Gość ktosik11111
ja myśle, że gościu nie ma lekko, sprobuj ja przekonac do wczesniejszej pory

Gość fiszunio
Do "Uwoman" - dlaczego uważasz, że to jest normalne?

wow, strasznie dziwna sytuacja dla Ciebie oczywiście. Bo wiadomo - Ty chciałbyś spełnić jej zachciankę, ale zaczyna Cię to nurtować... A od kiedy tak się dzieje?

Gość ujek dobra rada
Nawet o trzeciej w nocy nic nie stoi na przeszkodzie, żeby iść do łazienki umyć zęby, jeśli ci z ryja wali. Więc to chyba nie problem? A macie dziecko/dzieci? bo ten seks w środku nocy może być dlatego, że twoja kobieta tylko wtedy czuje bezpieczeństwo, że dzieci śpią mocno i na pewno nie zobaczą i nie usłyszą jejw trakcie.

Gość fiszunio
od kilku miesięcy tak jest, wiadomo, zdarza się normalna pora wieczorna, ale przeważają te nocne. "Z ryja wali... umyj zęby..." no to powodzenia czy masz ochotę o 3 w nocy jak mocno śpisz na mycie zębów, itp ale jeśli ogólnie uważacie że to jest normalna pora - to chyba ja będę musiał się przestawić. Dziewczyny co Wy o tej sytuacji sądzicie??

Gość evii
Często też potrafię budzić się w nocy i mieć ochotę na swojego męża. Ale najczęściej zdarza się tak (co mnie dość krępuje), że muszę go prosić o seks. On wolałby 2-3 razy w tygodniu, dla mnie to stanowczo za mało. Mogłabym się z nim kochać codziennie. No, ale cóż.. jak widać nie zawsze można mieć wszystko :-)

Gość mały kazio
Moja też tak ma czasami. Nie przejmuj się. Przeoraj ją i zaśnij. Widocznie tego potrzebuje. I nie chciej, żeby szukała gdzie indziej.

a ja tam lubię jak mnie sztywny mężuś w środku nocy zaczyna obmacywać i wsadzać tu i ówdzie, szybciej się robię mokra niż o "normalnych" porach. seks jest taki namiętny :P

Gość evii
Bo jest spontaniczny nie machinalny i przewidywalny :)

Gość wcia
moja żona jestak aktywna że wibrator to za mało

Gość wcia
jest taka napalona

Gość wcia
nie ma chętnej/