Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cynamonowa dama

Kto nosi szkła kontaktowe

Polecane posty

Gość Cynamonowa dama

Słuchajcie wszyscy , od połtora roku noszę szkła kontaktowe i od pół roku , zauważyłam ,że zaraz po założeniu szczypią mnie oczy, wtedy przyciskam powieki palcami, oczy poszczypią tak ok.5 sek., polecą łzy i potem za 10 minut znowu :( Powiedzcie mi co jest nie tak , bo już sama nie wiem , nigdy tak nie miałam...Dodam jeszcze,że to się zaczęło tak we wrześniu , myślałam że to dlatego ze czas wymienić soczewki na nowe, bo zbliżał sie koniec ważności, tak też zrobiłam , ale w tych nowych , innej firmy też szczypią mnie oczy... Boje się iść do okulisty , bo może powie że nie moge juz nosić szkieł, bo mam coś z oczami.. A w okularach wyglądam naprawde strasznie , dzięki szkłom jestem naprawde pewna siebie i to mój jedyny ratunek.. Proszę pomózcie.

Gość fdsbs
najwyrazniej nadwrazliwosc albo zespol suchego oka. odstawic szkla, jedyna rada.

Gość fdsbs
aha, to nie zdna reklama ale dzisiaj szukalam sobie nowych soczewek i podobno biofinity sa ponoc bardzo dobre i wiele osob w necie pisze ze nie maja z nimi problemow z oczami chcoiaz przy innych mieli

Gość jogojogojogo
mnie szczypaly oczy przy zakladaniu jak mialam stary plyn (stal dlugo otwarty)